memang rugi sangat sangat kalau tak makan kak lis homemade jamu ni tau!! . . dia punya kesan , sampai suami kita melekat habis habisan , yang mana dulu suami jenis malas aje terus jadi rajin . . terus rapat laki bini , macam bercinta balik dibuatnya . . tak caya, try dulu jangan marah kak lis pulak if awak awak sebagai isteri tak larat layan suami kang . . . serendah rm35 masalah miss v, pasti selesai, guarantee + confirmed!! . . sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti : . . •longgar •kentut faraj •keputihan •faraj gatal gatal •rahim jatuh •period tidak teratur •faraj jerawat •bau ikan hanyir •berlecak •berair •kurang ghairah •payudara lebih montok •punggung lebih bulat •putih cerah miss faraj •seri pengantin •sukar mempunyai zuriat •pcos / tyroid . . dalam masa 1-2 hari masalah anda semua confirmed gurantee pasti selesai!! . ________________________________________ . for more info , just click 👇🏻👇🏻 . wasap.my/60126224778 wasap 0126224778 wasap 0126224778 wasap 0126224778 .lovebitefarajtakberbaumissvlonggarubatkuatjamuketatzuriatmandulmanjakanijamuperapatbuahzuriatkeputihanshadedoughpayudaramontokjamususukdaraowlbynddramasangatschaalyahyaduckscarvesfemininewashfattzuragaleriarianicrecionbysitinurhalizamumuscarvespayudaramontokminazsugarscrafdatosrividaaliffterlajaklariskaklishomemadejamutheyusufiskandarctdk 5g phones theyusufiskandarz

crayon shin chan luggage series cute casing - soft phone case cover - rm 20 - whatsapp us to order or any details, click link in profile 💕 happy shopping 🌈hardcase sayajualcasing sayajualcasingmurah sayajualcasingxiaomi bazaarpaknil sentap theyusufiskandar casingxiaomi casingmalaysia casingmalaysiamurah phonecasemurah phonecase a_sxiaomi casingmurahmalaysia casingsamsungmurah casingvivomurah casingoppomurah casingiphonemurah casinghuaweimurah softcover softcasingcasingcover huaweicasing honor8 honor10 5g phones theyusufiskandarz

hi !! @anythng.shop nak buat september birthday giveaway untuk 2 orang pemenang yang lahir pada bulan semptember dan juga seorang kawan yang ditag 🎉🎉 nak ke tak nak ?? 😍 sebelum tuh kena baca syarat dulu ye 😚 ✨ rules :- 1. follow ig @anythng.shop 2. tag seorang kawan in the comment ! pastikan dorang betul2 kawan anda yee . jangan tag sembarangan orang tau 🤣 and pastikan kawan follow ig @anythng.shop juga tau. so sama2 bole menang ✨✨ 3. jangan spam & be active !! 😍😍 ✨ other terms & conditions : 1. warganegara malaysia 🇲🇾 2. birthday on september (i will dm u and u need to take phote of ur ic. only the number part to prove that you are september babies) easy right ?? 😍😍 ✨ 🎉🎉2 winners will be chosen 🎉🎉 phone case for you & ur friend ! you can choose phone case at ig @anythng.shop yang korang suka as hadiah birthday but make sure that phone case available for ur phone, okay ? 😘😘 ✨ the winners will be randomly pick & announce on 10 october 2019 !! thanks and wish you all good luck ✨🌈 - whatsapp us to order or any details, click link in profile 💕 happy shopping 🌈hardcase sayajualcasing sayajualcasingmurah sayajualcasingxiaomi bazaarpaknil sentap theyusufiskandar casingxiaomi casingmalaysia casingmalaysiamurah phonecasemurah phonecase a_sxiaomi casingmurahmalaysia casingsamsungmurah casingvivomurah casingoppomurah casingiphonemurah casinghuaweimurah softcover softcasingcasingcover huaweicasing honor8 honor10 5g phones theyusufiskandarz

alisa with opah 😍🥰nape comelll sgt ni.. geramm!! 😍😘thealisaaisyah alisaaisyah babycomel babycantik adikalisaaisyah theyusufiskandar yusufiskandar haniszalikha hairulazreen @theaalisaaisyah 5g phones theyusufiskandarz

alisa dengan grandpa😍😘thealisaaisyah alisaaisyah babycomel babycantik adikalisaaisyah theyusufiskandar yusufiskandar haniszalikha hairulazreen @theaalisaaisyah 5g phones theyusufiskandarz

nape comelll sgt ni.. geramm!! 😍😘thealisaaisyah alisaaisyah babycomel babycantik adikalisaaisyah theyusufiskandar yusufiskandar haniszalikha hairulazreen @theaalisaaisyah 5g phones theyusufiskandarz

senyum tu comell sgt..😍😍throwback thealisaaisyah alisaaisyah comel babycomel babycantik haniszalikha hairulazreen theyusufiskandar @theaalisaaisyah 5g phones theyusufiskandarz

assalamualaikum 😊 . sejadah (35cmx35cm) 20 - 500pcs = rm3.80/set 500 - 1000pcs = rm3.60/set . whatsapp / call 010 231 4140 019 269 2857 . .sejadah doorgift kenduri kahwin june3493 malaywedding event lokalah tempatan kodahkenapa laraalana vsco etsy theyusufiskandar aaisyahdhiarana onlinebazaar sayajual panaske cantik77 5g phones theyusufiskandarz

repost @resipi_masakan_makanan (@get_repost) ・・・ ni lah kerja dorang sebenarnya.. dalam diam-diam dorang buat kerja...tau pulak guna straw tu😹😹😹 kredit: syazwan harris / kucing montel . . .restoran resipi masakan makanan kampung wanita shawl tudung ctdk rotikaya kucing bayi comel frieskies ikan whiskas tuna salmon mackerel sardin theyusufiskandar mirafilzah tv3malaysia zizanrazak 5g phones theyusufiskandarz

pandai abang yusuf jaga adik 🥰 throwback thealisaaisyah theyusufiskandar alisaaisyah comel abangalisaaisyah adikyusufiskandar haniszalikha hairulazreen hairulhanisjunior @theaalisaaisyah 5g phones theyusufiskandarz

iphone | vivo | oppo | huawei - air jordan cartoon kaws matte hard pc case - rm 20 - whatsapp us to order or any details, click link in profile 💕 happy shopping 🌈hardcase sayajualcasing sayajualcasingmurah sayajualcasingxiaomi bazaarpaknil sentap theyusufiskandar casingxiaomi casingmalaysia casingmalaysiamurah phonecasemurah phonecase a_sxiaomi casingmurahmalaysia casingsamsungmurah casingvivomurah casingoppomurah casingiphonemurah casinghuaweimurah softcover softcasingcasingcover huaweicasing honor8 honor10 5g phones theyusufiskandarz

iphone | vivo | oppo | huawei - casing cartoon kaws sesame street print soft phone cover case - rm 20 - whatsapp us to order or any details, click link in profile 💕 happy shopping 🌈hardcase sayajualcasing sayajualcasingmurah sayajualcasingxiaomi bazaarpaknil sentap theyusufiskandar casingxiaomi casingmalaysia casingmalaysiamurah phonecasemurah phonecase a_sxiaomi casingmurahmalaysia casingsamsungmurah casingvivomurah casingoppomurah casingiphonemurah casinghuaweimurah softcover softcasingcasingcover huaweicasing honor8 honor10 5g phones theyusufiskandarz

pandai abg yusuf riba adik dia 😍 alisaaisyah thealisaaisyah adikyusufiskandar abangalisaaisyah theyusufiskandar comel 5g phones theyusufiskandarz

iphone | vivo | oppo - supreme pop up holder mount phone case - rm 25 - whatsapp us to order or any details, click link in profile 💕 happy shopping 🌈hardcase sayajualcasing sayajualcasingmurah sayajualcasingxiaomi bazaarpaknil sentap theyusufiskandar casingxiaomi casingmalaysia casingmalaysiamurah phonecasemurah phonecase a_sxiaomi casingmurahmalaysia casingsamsungmurah casingvivomurah casingoppomurah casingiphonemurah casinghuaweimurah softcover softcasingcasingcover huaweicasing honor8 honor10 5g phones theyusufiskandarz

ni lah kerja dorang sebenarnya.. dalam diam-diam dorang buat kerja...tau pulak guna straw tu😹😹😹 kredit: syazwan harris / kucing montel . . .restoran resipi masakan makanan kampung wanita shawl tudung ctdk rotikaya kucing bayi comel frieskies ikan whiskas tuna salmon mackerel sardin theyusufiskandar mirafilzah tv3malaysia zizanrazak 5g phones theyusufiskandarz

... 📣 clearance last size: rm8 je! ‼️ saiz 4 . brand: nike bahu: 27cm labuh: 45cm . 🔖 harga asal: rm12 sehelai 🚚 poslaju: caj berbeza ikut poskod . 🌟 100% cotton 🌟 kain sejuk dan sedap pakai . order? 📱 whatsapp 0126272464 .haibibitops tshirtbudak tshirtkanakkanak tshirtcotton tshirtbudakmurah bajubudak bajukanakkanak bajubudakmurah jualmurah bajumurah bajucomel cooltshirt laraalana igshopmalaysia tshirtmurah bajumurah tshirtstylo comelpipimerah theyusufiskandar ajimaura haibibiclearance 5g phones theyusufiskandarz

... 📣 clearance last size: rm8 je! ‼️ saiz 5. small cutting. anggaran 3-4 tahun. . brand: zara bahu: 28cm labuh: 41.5cm . 🔖 harga asal: rm10 sehelai 🚚 poslaju: caj berbeza ikut poskod . 🌟 100% cotton 🌟 fabrik selesa dan sedap pakai . order? 📱 whatsapp 0126272464 .haibibitops tshirtbudak tshirtkanakkanak tshirtcotton tshirtbudakmurah bajubudak bajukanakkanak bajubudakmurah jualmurah bajumurah bajucomel cooltshirt laraalana igshopmalaysia tshirtmurah bajumurah tshirtstylo comelpipimerah theyusufiskandar ajimaura haibibiclearance 5g phones theyusufiskandarz

iphone | vivo | oppo - fashion trunk style kaws supreme pattern silicone casing - rm 20 - whatsapp us to order or any details, click link in profile 💕 happy shopping 🌈hardcase sayajualcasing sayajualcasingmurah sayajualcasingxiaomi bazaarpaknil sentap theyusufiskandar casingxiaomi casingmalaysia casingmalaysiamurah phonecasemurah phonecase a_sxiaomi casingmurahmalaysia casingsamsungmurah casingvivomurah casingoppomurah casingiphonemurah casinghuaweimurah softcover softcasingcasingcover huaweicasing honor8 honor10 5g phones theyusufiskandarz

selamat pagi semua! kenapa mommies perlu toujourskids ? sebab dalam sebotol toujours kids ni je mommies boleh bantu anak2 mendapatkan khasiat sepenuhnya untuk mereka.. tunggu apa lagi mommies? . . ready stock toujoursadvanced & toujourskids. . 📦 pos ke seluruh malaysia . . cod 🚙 seremban seremban2 seremban3 senawang kualapilah jempol jelebu nilai . . . 📲 dm or whatsapp 0134059668 . .toujourstesti toujourskidsseremban toujourskidssenawang sayajual bazarpaknil negerisembilan haniszalikha hairulazreen theyusufiskandar bujibuchempel sayajualtoujoursadvanced sayajualtoujourskids toujoursadvancednegerisembilan jomtoujours halal toujoursadvancedseremban toujoursadvancedsenawang hairultrainingforfilm teamtoujoursstokis93 5g phones theyusufiskandarz

kenapa ibu2 perlukan toujourkids ? - pembuka selera anak2 sepanjang hari - anak yang susah makan - hb rendah - kurang berat badan - 24/7 dengan botol susu - mudah jatuh sakit (demam, selsema, batuk) - tak aktif mcm kanak2 lain - susah mkn sayur dan buah dalam sebotol toujouskids dapat mambantu ibu2 yg runsing utk anak mereka yg kurang mendapat khasiat buah dan sayur secukupnya 😊 postage 1 malaysia whtsapp 011-2117 6314toujoursadvanced toujourstestimoni toujoursadvanced toujourstesti collagen collagenshots toujoursserdang toujourskl toujoursputrajaya toujoursbangi sayajual sayajualtoujours sayajualtoujoursadvanced bazarpaknil bazaarpaknil toujoursmurah toujoursadvancedmurah haniszalikha hairulazreen theyusufiskandar bujibuchempel toujourskids toujourskidskl toujourskidsselangor toujourskidsmelaka healthylifestyle fruitandvegeblend 5g phones theyusufiskandarz

mesti korang pernah rasa kan susah nya nak iron tudung bila penat letih lepastu takde masa 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ . encik suami asyik marah2 selalu siap lambat 😨😡 . dah takyah pening2 gusar2 dan ragu2 lagiih korang try shawl jersey nihh 🤗🤗 . harga mampu milik 😘😘 . kelebihan shawl jersey 🌸🧕🏻🧕🏻 . ❌ takyah iron ❌ takyah guna pin ❌ material jenis lycra lembut dan sejuk ❌ yang penting ironlessss ❌ harga rm15 only ❗️❗️❗️❗️ .shawlmurah shawlviral2018 tudung tudungmurah shawljersey shawlsyatillamelvin syatillamelvin sobella handbagmurah kasutmurah neelofa handbag zahirahmcwilsonsobellabajumurah anzalna erafm handbag tv3dramasangat uitmtheyusufiskandar penmerahrotikayaohbulanicanseeyourvoicemalaysia noradanish mirafilzahzizanrazaktiktok tiktokmalaysia 5g phones theyusufiskandarz

toujourskids ni adalah sbg makanan tambahan utk anak2 y taknak makan sayur. rasa toujourskids pun sedap sgt. antara bahan-bahan baik y ada dalam toujourskids seperti: . . - broccoli . - tomato - kurma - kismis - habatussauda . - saffron - buah delima - blueberry and many more! x rugi kalau kasi anak2 makanan berkhasiat y ada ingredients mcm ni kan? harga rm70 sebotol free postage for september dm or wasap me to order ok ! 0196272115 toujourskidsn9 toujourskids toujourskids toujourskidsn9 kidshealthyfood theyusufiskandar 5g phones theyusufiskandarz

... 📣 lelong rm5 je! . ‼️ tinggal saiz: ➡️ 6y . ✔️ 100% cotton ✔️ kain sejuk & selesa . 🔖 harga asal: rm10 🚚 pos laju: caj berbeza ikut poskod . * warna mungkin sedikit berbeza kerana lighting . order? 📱 whatsapp 0126272464 .haibibitops tshirtbudak tshirtkanakkanak tshirtcotton tshirtbudakmurah bajubudak bajukanakkanak bajubudakmurah jualmurah bajumurah bajucomel bajuboy cooltshirt theyusufiskandar tshirtmurah lelong ajimaura sayajualmurah haibibiclearance 5g phones theyusufiskandarz

... 📣 lelong rm5 je! . ‼️ tinggal saiz: ➡️ 1y ➡️ 6y . ✔️ 100% cotton ✔️ kain sejuk & selesa . 🔖 harga asal: rm10 🚚 pos laju: caj berbeza ikut poskod . * warna mungkin sedikit berbeza kerana lighting . order? 📱 whatsapp 0126272464 .haibibitops tshirtbudak tshirtkanakkanak tshirtcotton tshirtbudakmurah bajubudak bajukanakkanak bajubudakmurah jualmurah bajumurah bajucomel bajuboy cooltshirt theyusufiskandar tshirtmurah lelong ajimaura sayajualmurah haibibiclearance 5g phones theyusufiskandarz

so sekarang tengah utamakan hobi atau mengejar impian?😝 . kredit 📸: @intannajuwa . . . . jangan lupa like💗 komen💬 share 📤tag 👥👤 . . .restoran resipi masakan makanan kampung wanita shawl tudung ctdk rotikaya intannajuwa mirafilzah tv3malaysia zizanrazak theyusufiskandar makan sarapan diet kurus lemon shaheizysam syatillamelvin amyrarosli astrogempak 5g phones theyusufiskandarz

🌸 maxxslim slim booster 👇 . . pil kapsul kurus paling pantas membakar lemak! perut! peha! lengan! pinggul!! ✔ badan free toksin ✔ kenyang 24jam ❎ senaman berat berat‼ ❎ diet ketat ketat‼ . . kandungan ✔extract green apple ✔extract lemon ✔extract ginger ✔extract garcinia cambonia ♥african manggo ♥green coffee ♥senna ♥flaxseed . . diformulasi dengan extra herba yg lebih berkualiti dan berkesan 💯 . . harga promosi : jimat rm120 combo . . cepat dapatkan sementara tgh promo ni‼ . . 📌tahan sebulan +. 📌sesuai utk ibu yg menyusu 📌selepas pembelian sy akan guide sis cara pemakanan dan penggunaan maxxslim yg berkesan . .trustedseller teamvenesa maxxslimbyeva maxxslimmalaysia maxxslimoriginal testimonimaxxslim kuruscepat kurusramping kurusmurahdansihat fashasandha missfazura fazura aamyrarosli amarbaharin mawarashid thesherryshow sherry_alhadad lisasurihani zarazya fizoomar mawar_karim theyusufiskandar thealisaaisyah haniszalikha aydajebat repost dramaloverpage dramasangat 5g phones theyusufiskandarz

[licin habis sampai peloles jadinya! 🤩] . . sis ni dah tak pening kepala dah lepas naik jerawat kat dahi & ada kesan parut accident. sebabnya, dia terus consume dianzvitamin. hasilnya, makin peloles chuolls! 😘 . . [sila swipe left] . . dianz vitamin premium = rm52 dianz vitamin purple = sale rm43 lekaih bertindak 👇 whatsapp 0193051874 whatsapp 0193051874 whatsapp 0193051874 cod: pantai dalam/bangsar/kl sentral/pj/hkl/bandar kinrara/taman bukit kuchai/taman kinrara/semarak/cheras/midvalley/kl gateway/bangsar south/sekitar kl/melakastokissahdianlegacy teamaidamothar kulitkusam kulitberminyak kulitgebu dianzkl putrajaya dianzpuchong dianztamanmedan dianzcheras dianztamankinrara dianzbandarkinrara dianzbangsar dianzpantaidalam theyusufiskandar laraalana uitm ukm upm neelofa ajimaura parutjerawat jeragat hilangjerawat bazarpaknil dianzklsentral dianzhkldianzklsentral 5g phones theyusufiskandarz

vivo | oppo | huawei | iphone - snoopy family transparent casing soft tpu cover - rm 20 - whatsapp us to order or any details, click link in profile 💕 happy shopping 🌈hardcase sayajualcasing sayajualcasingmurah sayajualcasingxiaomi bazaarpaknil sentap theyusufiskandar casingxiaomi casingmalaysia casingmalaysiamurah phonecasemurah phonecase a_sxiaomi casingmurahmalaysia casingsamsungmurah casingvivomurah casingoppomurah casingiphonemurah casinghuaweimurah softcover softcasingcasingcover huaweicasing honor8 honor10 5g phones theyusufiskandarz

vivo | huawei | oppo | iphone - colorful flower transparent casing soft tpu cover - rm 20 - whatsapp us to order or any details, click link in profile 💕 happy shopping 🌈hardcase sayajualcasing sayajualcasingmurah sayajualcasingxiaomi bazaarpaknil sentap theyusufiskandar casingxiaomi casingmalaysia casingmalaysiamurah phonecasemurah phonecase a_sxiaomi casingmurahmalaysia casingsamsungmurah casingvivomurah casingoppomurah casingiphonemurah casinghuaweimurah softcover softcasingcasingcover huaweicasing honor8 honor10 5g phones theyusufiskandarz

vivo y85 y81 y71 y66 y55 v9 v7 v5 plus y97 x21 - soft tpu case full cover h174 - rm 20 - whatsapp us to order or any details, click link in profile 💕 happy shopping 🌈hardcase sayajualcasing sayajualcasingmurah sayajualcasingxiaomi bazaarpaknil sentap theyusufiskandar casingxiaomi casingmalaysia casingmalaysiamurah phonecasemurah phonecase a_sxiaomi casingmurahmalaysia casingsamsungmurah casingvivomurah casingoppomurah casingiphonemurah casinghuaweimurah softcover softcasingcasingcover huaweicasing honor8 honor10 5g phones theyusufiskandarz

semangat betul adik ni.. memang setan tak berani dah nak sentuh dia punya makanan😆😆😆 . . jangan lupa like💗 komen💬 share 📤tag 👥👤 . . .restoran resipi masakan makanan kampung wanita shawl tudung ctdk rotikaya doamakan tadika bayi theyusufiskandar tv3malaysia rezeki motivasi vitdaily makanfree sedapgiler ketukketukramadhan dapur petua petuadapur tipsdapur 5g phones theyusufiskandarz

big sale promo rm50 sepasang‼️ rm50 sepasang‼️ rm50 sepasang‼️ . . 💯% termurah di pasaran guaranteed 💞100% engglish cotton 💞kain susun tepi sebelah kiri 💞senang iron 💞xs to xxl pls refer measurement 💞kain tak mudah mengecut . . 1- screenshot gambar baju. 2- whatsapp saya senarai code baju beserta saiz di nombor +60183728872 contoh : "hi, saya nak order kurung pahang by dhia cotton code ph 01 saiz s. ada stok tak? ". 3- saya akan cek stok dahulu 😊 happy shopping uolls💃 . untuk order / fast respon whatsapp saya di 018-3728872 .bajukurungcotton bajukurungmoden lahaddatu uitmstudent upmseremban kulai kedah pulauperhentian kundasang cottonmalaysia bajubridemaids bridemaidsmalaysia sandakan unimas upm bajukurungcottonmurah kurungcottonmurah kurungriau kurungcotton terengganu butterworth bajumuslimah perak kedah bajukurungpahang kurungpahang batucaves gombak selayang theyusufiskandar 5g phones theyusufiskandarz

big sale promo rm50 sepasang‼️ rm50 sepasang‼️ rm50 sepasang‼️ . . 💯% termurah di pasaran guaranteed 💞100% engglish cotton 💞kain susun tepi sebelah kiri 💞senang iron 💞xs to xxl pls refer measurement 💞kain tak mudah mengecut . . 1- screenshot gambar baju. 2- whatsapp saya senarai code baju beserta saiz di nombor +60183728872 contoh : "hi, saya nak order kurung pahang by dhia cotton code ph 01 saiz s. ada stok tak? ". 3- saya akan cek stok dahulu 😊 happy shopping uolls💃 . untuk order / fast respon whatsapp saya di 018-3728872 .bajukurungcotton bajukurungmoden lahaddatu uitmstudent upmseremban kulai kedah pulauperhentian kundasang cottonmalaysia bajubridemaids bridemaidsmalaysia sandakan unimas upm bajukurungcottonmurah kurungcottonmurah kurungriau kurungcotton terengganu butterworth bajumuslimah perak kedah bajukurungpahang kurungpahang batucaves gombak selayang theyusufiskandar 5g phones theyusufiskandarz

big sale promo rm50 sepasang‼️ rm50 sepasang‼️ rm50 sepasang‼️ . . 💯% termurah di pasaran guaranteed 💞100% engglish cotton 💞kain susun tepi sebelah kiri 💞senang iron 💞xs to xxl pls refer measurement 💞kain tak mudah mengecut . . 1- screenshot gambar baju. 2- whatsapp saya senarai code baju beserta saiz di nombor +60183728872 contoh : "hi, saya nak order kurung pahang by dhia cotton code ph 01 saiz s. ada stok tak? ". 3- saya akan cek stok dahulu 😊 happy shopping uolls💃 . untuk order / fast respon whatsapp saya di 018-3728872 .bajukurungcotton bajukurungmoden lahaddatu uitmstudent upmseremban kulai kedah pulauperhentian kundasang cottonmalaysia bajubridemaids bridemaidsmalaysia sandakan unimas upm bajukurungcottonmurah kurungcottonmurah kurungriau kurungcotton terengganu butterworth bajumuslimah perak kedah bajukurungpahang kurungpahang batucaves gombak selayang theyusufiskandar 5g phones theyusufiskandarz

yay! semakin banyak feedback terima dari pengguna crest 3d 2 steps ni. . 👉sebagai alternatif kepada whitestrips 👉ubat gigi yang mempunyai 2 langkah penggunaan. hanya berus guna ubat gigi langkah 1. ludah dan kemudian guna langkah 2. dan kumur2. 👉penggunaan yang amat mudah. confirm tak lupa guna kerana hanya perlu gantikan ubat gigi yang biasa pakai dengan ubat gigi 2 steps. 👉sesuai untuk semua golongan dari umur 12 tahun ke atas. 👉sesuai untuk pengguna yang memakai bracess 👉results diperoleh dalam hanya 3 minggu 👉ubat gigi ini sangat tahan lama. boleh tahan lebih dari 3 bulan. hanya perlu picit sedikit sahaja pada berus gigi sudah mampu untuk membuktikan keberkesanannya 👉boleh digunakan harian. 2 atau 3 kali sehari. 👉menjamin kebersihan gigi. untuk elakkan mulut berbau, gengivitis. 👉menambah keyakinan . . ❤❤harga: rm130❤❤ 📮postage : rm7sm/rm11ss 📮 . macam mana nak oder? hubungi kami : whatsapp: +6013-9708561 instagram : @crest3d_pemutih_gigi facebook : crest 3d white malaysia .crest3dwhite crest3dwhitestrips crest3dmalaysia crest3dwhitemalaysia sayajualcrest3dwhite sayajualpemutihgigi sayajualbarangus putihkangigi gigiputihberseri pemutihgigi teethwhitening whiteningteeth selenagomez gigiputih laraalana theyusufiskandar aaisyahdhiarana crest3dwhitemurah crestwhitemurah fattzura 5g phones theyusufiskandarz

... 📣 lelong rm7 je! . gap t-shirt (original quality) ‼️ saiz macam tulis kat gambar tu je ye . ✔️ 100% cotton ✔️ selesa & tak panas! 😍 . 🔖 harga asal: rm15 🚚 pos laju: caj berbeza ikut poskod . * warna mungkin sedikit berbeza kerana lighting . order? 📱 whatsapp 0126272464 .haibibitops tshirtbudak tshirtkanakkanak tshirtcotton tshirtbudakmurah bajubudak bajukanakkanak bajubudakmurah jualmurah bajumurah bajucomel bajuboy cooltshirt theyusufiskandar tshirtrm7 tshirtmurah bajurm7 lelong ajimaura sayajualmurah haibibiclearance 5g phones theyusufiskandarz

... 📣 lelong rm5 je! . ‼️ tinggal saiz: ➡️ 1 (6 bulan) ➡️ 2 (1 tahun) . ✔️ 100% cotton ✔️ kain sejuk & selesa . 🔖 harga asal: rm10 🚚 pos laju: caj berbeza ikut poskod . * warna mungkin sedikit berbeza kerana lighting . order? 📱 whatsapp 0126272464 .haibibitops tshirtbudak tshirtkanakkanak tshirtcotton tshirtbudakmurah bajubudak bajukanakkanak bajubudakmurah jualmurah bajumurah bajucomel bajuboy cooltshirt theyusufiskandar tshirtmurah lelong ajimaura sayajualmurah haibibiclearance 5g phones theyusufiskandarz

big sale promo rm50 sepasang‼️ rm50 sepasang‼️ rm50 sepasang‼️ . . 💯% termurah di pasaran guaranteed 💞100% engglish cotton 💞kain susun tepi sebelah kiri 💞senang iron 💞xs to xxl pls refer measurement 💞kain tak mudah mengecut . . 1- screenshot gambar baju. 2- whatsapp saya senarai code baju beserta saiz di nombor +60183728872 contoh : "hi, saya nak order kurung pahang by dhia cotton code ph 01 saiz s. ada stok tak? ". 3- saya akan cek stok dahulu 😊 happy shopping uolls💃 . untuk order / fast respon whatsapp saya di 018-3728872 .bajukurungcotton bajukurungmoden lahaddatu uitmstudent upmseremban kulai kedah pulauperhentian kundasang cottonmalaysia bajubridemaids bridemaidsmalaysia sandakan unimas upm bajukurungcottonmurah kurungcottonmurah kurungriau kurungcotton terengganu butterworth bajumuslimah perak kedah bajukurungpahang kurungpahang batucaves gombak selayang theyusufiskandar 5g phones theyusufiskandarz

big sale promo rm50 sepasang‼️ rm50 sepasang‼️ rm50 sepasang‼️ . . 💯% termurah di pasaran guaranteed 💞100% engglish cotton 💞kain susun tepi sebelah kiri 💞senang iron 💞xs to xxl pls refer measurement 💞kain tak mudah mengecut . . 1- screenshot gambar baju. 2- whatsapp saya senarai code baju beserta saiz di nombor +60183728872 contoh : "hi, saya nak order kurung pahang by dhia cotton code ph 01 saiz s. ada stok tak? ". 3- saya akan cek stok dahulu 😊 happy shopping uolls💃 . untuk order / fast respon whatsapp saya di 018-3728872 .bajukurungcotton bajukurungmoden lahaddatu uitmstudent upmseremban kulai kedah pulauperhentian kundasang cottonmalaysia bajubridemaids bridemaidsmalaysia sandakan unimas upm bajukurungcottonmurah kurungcottonmurah kurungriau kurungcotton terengganu butterworth bajumuslimah perak kedah bajukurungpahang kurungpahang batucaves gombak selayang theyusufiskandar 5g phones theyusufiskandarz

big sale promo rm50 sepasang‼️ rm50 sepasang‼️ rm50 sepasang‼️ . . 💯% termurah di pasaran guaranteed 💞100% engglish cotton 💞kain susun tepi sebelah kiri 💞senang iron 💞xs to xxl pls refer measurement 💞kain tak mudah mengecut . . 1- screenshot gambar baju. 2- whatsapp saya senarai code baju beserta saiz di nombor +60183728872 contoh : "hi, saya nak order kurung pahang by dhia cotton code ph 01 saiz s. ada stok tak? ". 3- saya akan cek stok dahulu 😊 happy shopping uolls💃 . untuk order / fast respon whatsapp saya di 018-3728872 .bajukurungcotton bajukurungmoden lahaddatu uitmstudent upmseremban kulai kedah pulauperhentian kundasang cottonmalaysia bajubridemaids bridemaidsmalaysia sandakan unimas upm bajukurungcottonmurah kurungcottonmurah kurungriau kurungcotton terengganu butterworth bajumuslimah perak kedah bajukurungpahang kurungpahang batucaves gombak selayang theyusufiskandar 5g phones theyusufiskandarz

wow bestnya dapat gigi putih camni.. cust ni hanya pakai 5 pouch sahaja. niat dihati nak putihkan sedikit. memang puas hati dengan kesannya. mmg takpayah spend duit mahal2 sampai ribu2... bawah rm200 je putih seputihnya gigi dengan crest whitestrips professional effects ni tau... memang best.!!😍😍 . . kenapa perlu ada crest3dwhitestrips dalam rutin harian anda❓❓ . 🌀 rawatan pemutihan di klinik gigi rm1400++ 👯 boleh buat dirumah, sebelum tidur😴 👰 sesuai utk bakal2 pengantin🎎 💋 murah dan berbaloii👍👍👍 ☁️ kesan putih tahan sehingga 12 bulan😱 🙅 tiada lagi gigi kuning 🌈 lebih konfiden utk bcakap💁 😁 lepas ni boleh senyum nampak gigi sampai ke telinga sbb gigi dah putih. hehe😆 . harga: 💎 10 pouch = rm 115 💎 14 pouch = rm 158 💎 20 pouch = rm 220 💎 toothpaste = rm 60 📮 postage rm 7 sm / rm 11 ss . . . . macam mana nak oder? hubungi kami : +60139708561 .crest3dwhite crest3dwhitestrips crest3dmalaysia crest3dwhitemalaysia sayajualcrest3dwhite sayajualpemutihgigi sayajualbarangus putihkangigi gigiputihberseri pemutihgigi teethwhitening whiteningteeth selenagomez gigiputih laraalana theyusufiskandar aaisyahdhiarana crest3dwhitemurah crestwhitemurah justinbieber malaysia malaypretty instadaily instaphoto murah sayajual 5g phones theyusufiskandarz

big sale promo rm50 sepasang‼️ rm50 sepasang‼️ rm50 sepasang‼️ . . 💯% termurah di pasaran guaranteed 💞100% engglish cotton 💞kain susun tepi sebelah kiri 💞senang iron 💞xs to xxl pls refer measurement 💞kain tak mudah mengecut . . 1- screenshot gambar baju. 2- whatsapp saya senarai code baju beserta saiz di nombor +60183728872 contoh : "hi, saya nak order kurung pahang by dhia cotton code ph 01 saiz s. ada stok tak? ". 3- saya akan cek stok dahulu 😊 happy shopping uolls💃 . untuk order / fast respon whatsapp saya di 018-3728872 .bajukurungcotton bajukurungmoden lahaddatu uitmstudent upmseremban kulai kedah pulauperhentian kundasang cottonmalaysia bajubridemaids bridemaidsmalaysia sandakan unimas upm bajukurungcottonmurah kurungcottonmurah kurungriau kurungcotton terengganu butterworth bajumuslimah perak kedah bajukurungpahang kurungpahang batucaves gombak selayang theyusufiskandar 5g phones theyusufiskandarz

big sale promo rm50 sepasang‼️ rm50 sepasang‼️ rm50 sepasang‼️ . . 💯% termurah di pasaran guaranteed 💞100% engglish cotton 💞kain susun tepi sebelah kiri 💞senang iron 💞xs to xxl pls refer measurement 💞kain tak mudah mengecut . . 1- screenshot gambar baju. 2- whatsapp saya senarai code baju beserta saiz di nombor +60183728872 contoh : "hi, saya nak order kurung pahang by dhia cotton code ph 01 saiz s. ada stok tak? ". 3- saya akan cek stok dahulu 😊 happy shopping uolls💃 . untuk order / fast respon whatsapp saya di 018-3728872 .bajukurungcotton bajukurungmoden lahaddatu uitmstudent upmseremban kulai kedah pulauperhentian kundasang cottonmalaysia bajubridemaids bridemaidsmalaysia sandakan unimas upm bajukurungcottonmurah kurungcottonmurah kurungriau kurungcotton terengganu butterworth bajumuslimah perak kedah bajukurungpahang kurungpahang batucaves gombak selayang theyusufiskandar 5g phones theyusufiskandarz

big sale promo rm50 sepasang‼️ rm50 sepasang‼️ rm50 sepasang‼️ . . 💯% termurah di pasaran guaranteed 💞100% engglish cotton 💞kain susun tepi sebelah kiri 💞senang iron 💞xs to xxl pls refer measurement 💞kain tak mudah mengecut . . 1- screenshot gambar baju. 2- whatsapp saya senarai code baju beserta saiz di nombor +60183728872 contoh : "hi, saya nak order kurung pahang by dhia cotton code ph 01 saiz s. ada stok tak? ". 3- saya akan cek stok dahulu 😊 happy shopping uolls💃 . untuk order / fast respon whatsapp saya di 018-3728872 .bajukurungcotton bajukurungmoden lahaddatu uitmstudent upmseremban kulai kedah pulauperhentian kundasang cottonmalaysia bajubridemaids bridemaidsmalaysia sandakan unimas upm bajukurungcottonmurah kurungcottonmurah kurungriau kurungcotton terengganu butterworth bajumuslimah perak kedah bajukurungpahang kurungpahang batucaves gombak selayang theyusufiskandar 5g phones theyusufiskandarz

big sale promo rm50 sepasang‼️ rm50 sepasang‼️ rm50 sepasang‼️ . . 💯% termurah di pasaran guaranteed 💞100% engglish cotton 💞kain susun tepi sebelah kiri 💞senang iron 💞xs to xxl pls refer measurement 💞kain tak mudah mengecut . . 1- screenshot gambar baju. 2- whatsapp saya senarai code baju beserta saiz di nombor +60183728872 contoh : "hi, saya nak order kurung pahang by dhia cotton code ph 01 saiz s. ada stok tak? ". 3- saya akan cek stok dahulu 😊 happy shopping uolls💃 . untuk order / fast respon whatsapp saya di 018-3728872 .bajukurungcotton bajukurungmoden lahaddatu uitmstudent upmseremban kulai kedah pulauperhentian kundasang cottonmalaysia bajubridemaids bridemaidsmalaysia sandakan unimas upm bajukurungcottonmurah kurungcottonmurah kurungriau kurungcotton terengganu butterworth bajumuslimah perak kedah bajukurungpahang kurungpahang batucaves gombak selayang theyusufiskandar 5g phones theyusufiskandarz

big sale promo rm50 sepasang‼️ rm50 sepasang‼️ rm50 sepasang‼️ . . 💯% termurah di pasaran guaranteed 💞100% engglish cotton 💞kain susun tepi sebelah kiri 💞senang iron 💞xs to xxl pls refer measurement 💞kain tak mudah mengecut . . 1- screenshot gambar baju. 2- whatsapp saya senarai code baju beserta saiz di nombor +60183728872 contoh : "hi, saya nak order kurung pahang by dhia cotton code ph 01 saiz s. ada stok tak? ". 3- saya akan cek stok dahulu 😊 happy shopping uolls💃 . untuk order / fast respon whatsapp saya di 018-3728872 .bajukurungcotton bajukurungmoden lahaddatu uitmstudent upmseremban kulai kedah pulauperhentian kundasang cottonmalaysia bajubridemaids bridemaidsmalaysia sandakan unimas upm bajukurungcottonmurah kurungcottonmurah kurungriau kurungcotton terengganu butterworth bajumuslimah perak kedah bajukurungpahang kurungpahang batucaves gombak selayang theyusufiskandar 5g phones theyusufiskandarz

big sale promo rm50 sepasang‼️ rm50 sepasang‼️ rm50 sepasang‼️ . . 💯% termurah di pasaran guaranteed 💞100% engglish cotton 💞kain susun tepi sebelah kiri 💞senang iron 💞xs to xxl pls refer measurement 💞kain tak mudah mengecut . . 1- screenshot gambar baju. 2- whatsapp saya senarai code baju beserta saiz di nombor +60183728872 contoh : "hi, saya nak order kurung pahang by dhia cotton code ph 01 saiz s. ada stok tak? ". 3- saya akan cek stok dahulu 😊 happy shopping uolls💃 . untuk order / fast respon whatsapp saya di 018-3728872 .bajukurungcotton bajukurungmoden lahaddatu uitmstudent upmseremban kulai kedah pulauperhentian kundasang cottonmalaysia bajubridemaids bridemaidsmalaysia sandakan unimas upm bajukurungcottonmurah kurungcottonmurah kurungriau kurungcotton terengganu butterworth bajumuslimah perak kedah bajukurungpahang kurungpahang batucaves gombak selayang theyusufiskandar 5g phones theyusufiskandarz

... 📣 lelong rm7 je! ‼️ black & blue sold out . okaidi t-shirt (original quality) ‼️ saiz macam tulis kat gambar tu je ye . ✔️ design comel ✔️ 100% cotton ✔️ selesa & tak panas! 😍 . 🔖 harga asal: rm15 🚚 pos laju: caj berbeza ikut poskod . * warna mungkin sedikit berbeza kerana lighting . order? 📱 whatsapp 0126272464 .haibibitops tshirtbudak tshirtkanakkanak tshirtcotton tshirtbudakmurah bajubudak bajukanakkanak bajubudakmurah jualmurah bajumurah bajucomel bajuboy cooltshirt theyusufiskandar tshirtrm7 tshirtmurah bajurm7 lelong ajimaura sayajualmurah haibibiclearance 5g phones theyusufiskandarz

selamat pagi semua! fruit & vegetable blend kegemaran yusufiskandar .. kawan2 yusuf nak cuba juga? cepat2 dm/whatsapp sis 😬 . . ready stock toujoursadvanced & toujourskids. . 📦 pos ke seluruh malaysia . . cod 🚙 seremban seremban2 seremban3 senawang kualapilah jempol jelebu nilai . . . 📲 dm or whatsapp 0134059668 . .toujourstesti toujourskidsseremban toujourskidssenawang bazarpaknil negerisembilan haniszalikha hairulazreen theyusufiskandar bujibuchempel sayajualtoujoursadvanced sayajualtoujourskids toujoursadvancednegerisembilan jomtoujours halal toujoursadvancedseremban toujoursadvancedsenawang hairultrainingforfilm 5g phones theyusufiskandarz

how can i save more when purchasing toujourskids fruit & vege blend ? . you can purchase a twinpack of two bottles of toujours kids fruit & vege blend with a cut down price at rm130 per twinpack! save rm10 mommies❗️ . . click link at bio for fast respond .toujourskids toujoursadvanced kidslove kidshealthyfood theyusufiskandar 5g phones theyusufiskandarz

jom sape nk order toujours kids sebotol rm70 2 botol rm130 ( jimat rm10 ) . . . toujours kids membantu anak2 y kurang selera makan, tanak makan sayur, tanak makan buah, ada masalah sembelit.. selain drpd itu, ia mempunyai banyak khasiat dan kebaikan spt habatussauda, saffron, kismis , kurma , buah delima dan banyak lagi! . . order sekarang wasap di 0173562454 atau boleh dm ok 💋toujourskidstoujoursadvancedkidshealthyfood kidslovetheyusufiskandar 5g phones theyusufiskandarz

itu tanda kita bahagia 😘 . kredit: saya sangat sayang suami saya . . jangan lupa like💗 komen💬 share 📤tag 👥👤 . . .restoran resipi masakan makanan kampung wanita shawl tudung ctdk rotikaya kahwin tunang pasangan keluarga suami isteri hamil nikah majlis kenduri diet kurus lemon shaheizysam syatillamelvin theyusufiskandar mirafilzah tv3malaysia zizanrazak 5g phones theyusufiskandarz

testimonial dari customer!! . . kenapa perlu ada crest3dwhitestrips dalam rutin harian anda❓❓ . 🌀 rawatan pemutihan di klinik gigi rm1400++ 👯 boleh buat dirumah, sebelum tidur😴 👰 sesuai utk bakal2 pengantin🎎 💋 murah dan berbaloii👍👍👍 ☁️ kesan putih tahan sehingga 12 bulan😱 🙅 tiada lagi gigi kuning 🌈 lebih konfiden utk bcakap💁 😁 lepas ni boleh senyum nampak gigi sampai ke telinga sbb gigi dah putih. hehe😆 . harga: 💎 10 pouch = rm 115 💎 14 pouch = rm 158 💎 20 pouch = rm 220 💎 toothpaste = rm 60 📮 postage rm 7 sm / rm 11 ss . . follow @crest3d_pemutih_gigi follow @crest3d_pemutih_gigi follow @crest3d_pemutih_gigi . . macam mana nak oder? hubungi kami : whatsapp: +6013-9708561 instagram : @crest3d_pemutih_gigi facebook : crest 3d white malaysia .crest3dwhite crest3dwhitestrips crest3dmalaysia crest3dwhitemalaysia sayajualcrest3dwhite sayajualpemutihgigi sayajualbarangus putihkangigi gigiputihberseri pemutihgigi teethwhitening whiteningteeth selenagomez gigiputih laraalana theyusufiskandar aaisyahdhiarana crest3dwhitemurah crestwhitemurah justinbieber malaysia malaypretty instadaily instaphoto murah sayajual surihatimrpilot - regrann 5g phones theyusufiskandarz

big sale promo rm50 sepasang‼️ rm50 sepasang‼️ rm50 sepasang‼️ . . 💯% termurah di pasaran guaranteed 💞100% engglish cotton 💞kain susun tepi sebelah kiri 💞senang iron 💞xs to xxl pls refer measurement 💞kain tak mudah mengecut . . 1- screenshot gambar baju. 2- whatsapp saya senarai code baju beserta saiz di nombor +60183728872 contoh : "hi, saya nak order kurung pahang by dhia cotton code ph 01 saiz s. ada stok tak? ". 3- saya akan cek stok dahulu 😊 happy shopping uolls💃 . untuk order / fast respon whatsapp saya di 018-3728872 .bajukurungcotton bajukurungmoden lahaddatu uitmstudent upmseremban kulai kedah pulauperhentian kundasang cottonmalaysia bajubridemaids bridemaidsmalaysia sandakan unimas upm bajukurungcottonmurah kurungcottonmurah kurungriau kurungcotton terengganu butterworth bajumuslimah perak kedah bajukurungpahang kurungpahang batucaves gombak selayang theyusufiskandar 5g phones theyusufiskandarz

big sale promo rm50 sepasang‼️ rm50 sepasang‼️ rm50 sepasang‼️ . . 💯% termurah di pasaran guaranteed 💞100% engglish cotton 💞kain susun tepi sebelah kiri 💞senang iron 💞xs to xxl pls refer measurement 💞kain tak mudah mengecut . . 1- screenshot gambar baju. 2- whatsapp saya senarai code baju beserta saiz di nombor +60183728872 contoh : "hi, saya nak order kurung pahang by dhia cotton code ph 01 saiz s. ada stok tak? ". 3- saya akan cek stok dahulu 😊 happy shopping uolls💃 . untuk order / fast respon whatsapp saya di 018-3728872 .bajukurungcotton bajukurungmoden lahaddatu uitmstudent upmseremban kulai kedah pulauperhentian kundasang cottonmalaysia bajubridemaids bridemaidsmalaysia sandakan unimas upm bajukurungcottonmurah kurungcottonmurah kurungriau kurungcotton terengganu butterworth bajumuslimah perak kedah bajukurungpahang kurungpahang batucaves gombak selayang theyusufiskandar 5g phones theyusufiskandarz

big sale promo rm50 sepasang‼️ rm50 sepasang‼️ rm50 sepasang‼️ . . 💯% termurah di pasaran guaranteed 💞100% engglish cotton 💞kain susun tepi sebelah kiri 💞senang iron 💞xs to xxl pls refer measurement 💞kain tak mudah mengecut . . 1- screenshot gambar baju. 2- whatsapp saya senarai code baju beserta saiz di nombor +60183728872 contoh : "hi, saya nak order kurung pahang by dhia cotton code ph 01 saiz s. ada stok tak? ". 3- saya akan cek stok dahulu 😊 happy shopping uolls💃 . untuk order / fast respon whatsapp saya di 018-3728872 .bajukurungcotton bajukurungmoden lahaddatu uitmstudent upmseremban kulai kedah pulauperhentian kundasang cottonmalaysia bajubridemaids bridemaidsmalaysia sandakan unimas upm bajukurungcottonmurah kurungcottonmurah kurungriau kurungcotton terengganu butterworth bajumuslimah perak kedah bajukurungpahang kurungpahang batucaves gombak selayang theyusufiskandar 5g phones theyusufiskandarz

kenapa ibu2 perlukan toujourkids ? - pembuka selera anak2 sepanjang hari - anak yang susah makan - hb rendah - kurang berat badan - 24/7 dengan botol susu - mudah jatuh sakit (demam, selsema, batuk) - tak aktif mcm kanak2 lain - susah mkn sayur dan buah dalam sebotol toujouskids dapat mambantu ibu2 yg runsing utk anak mereka yg kurang mendapat khasiat buah dan sayur secukupnya 😊 postage 1 malaysia whtsapp 011-2117 6314toujoursadvanced toujourstestimoni toujoursadvanced toujourstesti collagen collagenshots toujoursserdang toujourskl toujoursputrajaya toujoursbangi sayajual sayajualtoujours sayajualtoujoursadvanced bazarpaknil bazaarpaknil toujoursmurah toujoursadvancedmurah haniszalikha hairulazreen theyusufiskandar bujibuchempel toujourskids toujourskidskl toujourskidsselangor toujourskidsmelaka healthylifestyle fruitandvegeblend 5g phones theyusufiskandarz

big sale promo rm50 sepasang‼️ rm50 sepasang‼️ rm50 sepasang‼️ . . 💯% termurah di pasaran guaranteed 💞100% engglish cotton 💞kain susun tepi sebelah kiri 💞senang iron 💞xs to xxl pls refer measurement 💞kain tak mudah mengecut . . 1- screenshot gambar baju. 2- whatsapp saya senarai code baju beserta saiz di nombor +60183728872 contoh : "hi, saya nak order kurung pahang by dhia cotton code ph 01 saiz s. ada stok tak? ". 3- saya akan cek stok dahulu 😊 happy shopping uolls💃 . untuk order / fast respon whatsapp saya di 018-3728872 .bajukurungcotton bajukurungmoden lahaddatu uitmstudent upmseremban kulai kedah pulauperhentian kundasang cottonmalaysia bajubridemaids bridemaidsmalaysia sandakan unimas upm bajukurungcottonmurah kurungcottonmurah kurungriau kurungcotton terengganu butterworth bajumuslimah perak kedah bajukurungpahang kurungpahang batucaves gombak selayang theyusufiskandar 5g phones theyusufiskandarz

big sale promo rm50 sepasang‼️ rm50 sepasang‼️ rm50 sepasang‼️ . . 💯% termurah di pasaran guaranteed 💞100% engglish cotton 💞kain susun tepi sebelah kiri 💞senang iron 💞xs to xxl pls refer measurement 💞kain tak mudah mengecut . . 1- screenshot gambar baju. 2- whatsapp saya senarai code baju beserta saiz di nombor +60183728872 contoh : "hi, saya nak order kurung pahang by dhia cotton code ph 01 saiz s. ada stok tak? ". 3- saya akan cek stok dahulu 😊 happy shopping uolls💃 . untuk order / fast respon whatsapp saya di 018-3728872 .bajukurungcotton bajukurungmoden lahaddatu uitmstudent upmseremban kulai kedah pulauperhentian kundasang cottonmalaysia bajubridemaids bridemaidsmalaysia sandakan unimas upm bajukurungcottonmurah kurungcottonmurah kurungriau kurungcotton terengganu butterworth bajumuslimah perak kedah bajukurungpahang kurungpahang batucaves gombak selayang theyusufiskandar 5g phones theyusufiskandarz

big sale promo rm50 sepasang‼️ rm50 sepasang‼️ rm50 sepasang‼️ . . 💯% termurah di pasaran guaranteed 💞100% engglish cotton 💞kain susun tepi sebelah kiri 💞senang iron 💞xs to xxl pls refer measurement 💞kain tak mudah mengecut . . 1- screenshot gambar baju. 2- whatsapp saya senarai code baju beserta saiz di nombor +60183728872 contoh : "hi, saya nak order kurung pahang by dhia cotton code ph 01 saiz s. ada stok tak? ". 3- saya akan cek stok dahulu 😊 happy shopping uolls💃 . untuk order / fast respon whatsapp saya di 018-3728872 .bajukurungcotton bajukurungmoden lahaddatu uitmstudent upmseremban kulai kedah pulauperhentian kundasang cottonmalaysia bajubridemaids bridemaidsmalaysia sandakan unimas upm bajukurungcottonmurah kurungcottonmurah kurungriau kurungcotton terengganu butterworth bajumuslimah perak kedah bajukurungpahang kurungpahang batucaves gombak selayang theyusufiskandar 5g phones theyusufiskandarz

big sale promo rm50 sepasang‼️ rm50 sepasang‼️ rm50 sepasang‼️ . . 💯% termurah di pasaran guaranteed 💞100% engglish cotton 💞kain susun tepi sebelah kiri 💞senang iron 💞xs to xxl pls refer measurement 💞kain tak mudah mengecut . . 1- screenshot gambar baju. 2- whatsapp saya senarai code baju beserta saiz di nombor +60183728872 contoh : "hi, saya nak order kurung pahang by dhia cotton code ph 01 saiz s. ada stok tak? ". 3- saya akan cek stok dahulu 😊 happy shopping uolls💃 . untuk order / fast respon whatsapp saya di 018-3728872 .bajukurungcotton bajukurungmoden lahaddatu uitmstudent upmseremban kulai kedah pulauperhentian kundasang cottonmalaysia bajubridemaids bridemaidsmalaysia sandakan unimas upm bajukurungcottonmurah kurungcottonmurah kurungriau kurungcotton terengganu butterworth bajumuslimah perak kedah bajukurungpahang kurungpahang batucaves gombak selayang theyusufiskandar 5g phones theyusufiskandarz

counter