👆👆 ready stock modish casual bag . material pu leather size 29cm x 12cm x 26cm . colour grey, brown, dark red, wine red, black . rm57 postage exclude .bagmurah slingbagmurah slingbag malaysia sayajualbag sayajualcasing casingmurah sayajualmurah bagmurah casingmurah belibagmurah belicasingmurah bagmenarik casingmenarik malaysia kualalumpur selangor pahang localshop phonecase casinghp casingiphone casingphone instashop casingandroid cutebag igshop preorder murmurje 5g phones murmurjez

rika blouse 1 pcs rm39 2 pcs rm70 3 pcs rm100 postage : sem - add rm9 ss - add rm15 material : cotton linen measurement : in cm length 59 - 67, shoulder 43, sleeve 53, armhole 46, bust 100, hip 98. in inch length 23 - 26.5, shoulder 17, sleeve 21, armhole 18, bust 39, hip 38.5. .rikablouse blousemurah blousecantik murmurje ootd office casual outing meletop newarrival kebayamoden peplum kurungmoden minikurung kurunglace bajubatik songket hilangyangkembali cbtt cintabelumtamattempoh kauyangpertama icsyvm2 icanseeyourvoicemalaysia2 like follow . . nak order? whatsapp 0173215970 or klik je link di bio 😉. 5g phones murmurjez

rusma blouse 1 pcs rm39 2 pcs rm70 3 pcs rm100 postage : sem - add rm9 ss - add rm15 material : linen other : •front button only design not functional •functional button at cuff measurement : in cm length 61, shoulder 37, sleeve 56, armhole 50, bust 98, hip 98. in inch length 24, shoulder 14.5, sleeve 22, armhole 20, bust 38.5, hip 38.5. .rusmablouse blousemurah blousecantik murmurje ootd office casual outing meletop newarrival kebayamoden peplum kurungmoden minikurung kurunglace bajubatik songket hilangyangkembali cbtt cintabelumtamattempoh kauyangpertama icsyvm2 icanseeyourvoicemalaysia2 like follow . . nak order? whatsapp 0173215970 or klik je link di bio 😉. 5g phones murmurjez

hayati kurung sales price rm89 normal price : rm149 postage : semenanjung - add rm9 sabah sarawak- add rm15 material : •full glitter lace with lining •songket material measurement : size s length 46 inner length 39 shoulder 14 sleeve 20.5 armhole 15.5 bust 38 size m length 47.5 inner length 39 shoulder 16 sleeve 20.5 armhole 15.5 bust 41 size l length 49 inner length 39 shoulder 16.5 sleeve 22 armhole 16.5 bust 42 skirt length 37 waist 23 - 33 hips 40 .hayatikurung murmurje ootd office casual kenduri bridesmaid clearancestock sales meletop kebayamoden peplum kurungmoden minikurung kurunglace bajubatik songket dramasweetdreams icsyvm2 icanseeyourvoicemalaysia2tuandanial kauyangpertama like follow. . nak order? whatsapp 0173215970 or klik je link di bio 😉. 5g phones murmurjez

❌❌❌❌take 5❌❌❌❌ uolls pakai minyak wangi macam mana? on point ke tak?? nanti cuba spray kat point2 yang diberitahu tu... nak lagi tahan lama... lepas uolls mandi, terus spray minyak wangi kat point2 tu.. terutama kat setiap nadi.. belakang telinga, leher, pergelangan tangan, pergelangan siku, dada dan lain2.. inshaallah tahan lama bau die... yang penting jangan gosokkkkkkkkkkkkkkkkkkk lepas spray!!!!!!! biar je die kering sendiri.. prelovedkualalumpur prelovedsinderrela murmurje sayajual tamanmelawati kualalumpur 5g phones murmurjez

👆👆 ready stock kutchen pajati bag . material synthentic leather size 19cm x 7cm x 12cm . colour white, pink, black, green . rm30 postage exclude .bagmurah slingbagmurah slingbag malaysia sayajualbag sayajualcasing casingmurah sayajualmurah bagmurah casingmurah belibagmurah belicasingmurah bagmenarik casingmenarik malaysia kualalumpur selangor pahang localshop phonecase casinghp casingiphone casingphone instashop casingandroid cutebag igshop preorder murmurje 5g phones murmurjez

hi korang😙 korang tau tak ubi ni sesuai nak masak apa🤔 kalau korang tak tau meh sini sis nak share sikit🤗 mana tau ada makanan favourite korang ke🤭 sis paling suka getuk ubi kayu🤤🤤 korang patut try tau🤭sedap gile😋 ubi kayu kukus biasanya ubi kayu yang direbus ini dimakan bersama-sama kelapa parut yang memberi rasa seimbang antara lemak manis dan masin. gandingan menu ini bersama kopi o’ panas pasti menghasilkan rasa umph yang tak terkata! getuk ubi kayu getuk ubi biasanya terkenal dalam kalangan orang melayu jawa dan mudah di dapati di bahagian selatan tanah air. tapi kalau korang bukan orang jawa  jangan risau sebab tak susah pun nak masak menu ini. korang boleh cuba sendiri dan jadikannya snek semasa menonton tv atau sewaktu senggang. lempeng ubi kayu lempeng ubi adalah salah satu menu paling segera dan mudah untuk disediakan. sesuai dicuba semasa korang betul-betul lapar dan mengejar masa. lopes / puli ubi kayu kuih puli ubi kayu ini berasal daripada kawasan pantai timur dan sebenarnya sudah semakin dilupakan oleh generasi muda. kemahiran untuk menyediakan kuih ini juga semakin terhad. sebelum kuih ini menjadi sejarah, apa kata korang cuba buat dirumah dan tengok hasilnya.kerepekpisang kerepekcikanismurmurjeakuyangmakankauyangpanaskhasiatpisangpishangdramasweetdreamsmirafilzah benamirkauyangpertama businesscikgucikgi kerepekcrunchy kerepekviral kerepekhipster bringbacktheoldnostalgicmomemt foodiejunkie crispycrips tasty delicious makansekalipastinaklagi makanmakan jommakan confirmtakmenyesal sayajualmurahje sedap makanankesukaanramai highquality kerepek promosi 5g phones murmurjez

dekat rumah korang ada banyak pisang smpai tak tau nak masak apa🤔🤔 apa kata korang buat cekodok pisang yg sis nak share nii😋😋 lagipun senang je nak masak dia🤪🤪 bahan-bahan 8 biji pisang emas 1 cawan tepung gandum 1 sudu besar mentega 1 sudu besar gula pasir secubit garam cara-cara 1.lenyek pisang sehingga hancur. masukkan gula dan garam. kemudian masukkan mentega dan kacau rata. masukkan tepung gandum dan dikacau rata. 2. panaskan minyak dan setelah minyak betul betul panas, masukkan adunan. jika mahu cantik, guna jari. tapi saya sambil mengambil video, terpaksa menggunakan sudu. goreng dengan api sederhana. 3.setelah masak, dibalik balikkan. bila bertukar warna keemasan, bolehlah angkat dan tos atas tisu dapur. sedia untuk dihidangkan.kerepekpisang kerepekcikanismurmurjeakuyangmakankauyangpanaskhasiatpisangpishangdramasweetdreamsmirafilzah benamirkauyangpertama businesscikgucikgi kerepekcrunchy kerepekviral kerepekhipster bringbacktheoldnostalgicmomemt foodiejunkie crispycrips tasty delicious makansekalipastinaklagi makanmakan jommakan confirmtakmenyesal sayajualmurahje sedap makanankesukaanramai highquality kerepek promosi 5g phones murmurjez

kepada peminat-peminat cap 🧢🧢 diluar sana, haa mai la tengok-tengok cap kami~ stussy - red harga : rm 45 (1pcs) rm 85 (2pcs) rm125 (3pcs) postage ke sabah & sarawak +rm5 ya 🙏🏻 mana-mana yang berkenan boleh pm ya~ 😉 link di bio ⬆️⬆️ igshop igshopmurah igshopmalaysia igshopjamtangan igshopkasut igshopcap capmurah kasutonline kasutjalan kasutstylo kasutbergaya jamtanganstylo jamtangan jamtanganmurah jamtanganlawa capstyle capmurah caplawa cap usahasendiri sayasayangmaksayasangat2 murahsangat murmurje murahsangat 5g phones murmurjez

kepada peminat-peminat cap 🧢🧢 diluar sana, haa mai la tengok-tengok cap kami~ bape round harga : rm 45 (1pcs) rm 85 (2pcs) rm125 (3pcs) postage ke sabah & sarawak +rm5 ya 🙏🏻 mana-mana yang berkenan boleh pm ya~ 😉 link di bio ⬆️⬆️ igshop igshopmurah igshopmalaysia igshopjamtangan igshopkasut igshopcap capmurah kasutonline kasutjalan kasutstylo kasutbergaya jamtanganstylo jamtangan jamtanganmurah jamtanganlawa capstyle capmurah caplawa cap usahasendiri sayasayangmaksayasangat2 murahsangat murmurje murahsangat 5g phones murmurjez

kepada peminat-peminat cap 🧢🧢 diluar sana, haa mai la tengok-tengok cap kami~ bape word - grey harga : rm 45 (1pcs) rm 85 (2pcs) rm125 (3pcs) postage ke sabah & sarawak +rm5 ya 🙏🏻 mana-mana yang berkenan boleh pm ya~ 😉 link di bio ⬆️⬆️ igshop igshopmurah igshopmalaysia igshopjamtangan igshopkasut igshopcap capmurah kasutonline kasutjalan kasutstylo kasutbergaya jamtanganstylo jamtangan jamtanganmurah jamtanganlawa capstyle capmurah caplawa cap usahasendiri sayasayangmaksayasangat2 murahsangat murmurje murahsangat 5g phones murmurjez

available for xiaomi redmi 5a prime stitch case 👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆 . ps : some of these design available for other models, you just need to tell me your model and the design, than i'll check it for you😉 . free postage! ✨ rm 28 . bagmurah slingbagmurah slingbag malaysia sayajualbag sayajualcasing casingmurah sayajualmurah bagmurah casingmurah belibagmurah belicasingmurah bagmenarik casingmenarik malaysia kualalumpur selangor pahang localshop phonecase casinghp casingiphone casingphone instashop casingandroid cutebag igshop preorder murmurje 5g phones murmurjez

our next range of kerepek pisang is kerepek pisang tanduk😋😋 tak ramai yang tahu tau pasal kerepek nii🤩 klau korang nak tau rasa dia macam manq apa kata korang beli sendiri🤑 mur mur je korang❗❗satu peket ni rm 3 je macam yang selalu sis jual🤗🤗 cepat² dapatkan sementara masih ada stock🤪 boleh ws sis sekarang at 📞01156699481kerepekpisang kerepekcikanismurmurjeakuyangmakankauyangpanaskhasiatpisangpishangdramasweetdreamsmirafilzah benamirkauyangpertama businesscikgucikgi kerepekcrunchy kerepekviral kerepekhipster bringbacktheoldnostalgicmomemt foodiejunkie crispycrips tasty delicious makansekalipastinaklagi makanmakan jommakan confirmtakmenyesal sayajualmurahje sedap makanankesukaanramai highquality kerepek promosi 5g phones murmurjez

haiii korang..korang tau yang pisang ni sebenarnya banyak manfaat dekat tubuh kita tau. meh sini sis share sikit. berikut adalah beberapa manfaat pisang kepada kesihatan tubuh. kaya kandungan vitamin dan serat pisang memiliki 2 kali karbohidrat dan 5 kali kandungan vitamin a dibandingkan dengan buah epal. pisang juga kaya akan kandungan potassium dengan kadar potassium mencapai 400mg di dalam pisang yang bersaiz sederhana. oleh itu, pisang wajib digunakan untuk menjaga kesihatan jantung. sumber tenaga kandungan karbohidrat yang terkandung dalam pisang dapat menjadi sumber tenaga untuk tubuh. memakan 2 pisang sehari dapat meningkatkan sistem imunisasi tubuh dan menambah tenaga untuk melakukan aktiviti seharian. meningkatkan mood memakan sejumlah buah pisang bermanfaat untuk membantu menaikkan mood seseorang sehingga mood menjadi stabil dan kurang tekanan.kerepekpisang kerepekcikanismurmurjeakuyangmakankauyangpanaskhasiatpisangpishangdramasweetdreamsmirafilzah benamirkauyangpertama businesscikgucikgi kerepekcrunchy kerepekviral kerepekhipster bringbacktheoldnostalgicmomemt foodiejunkie crispycrips tasty delicious # makansekalipastinaklagi makanmakan jommakan confirmtakmenyesal sayajualmurahje sedap makanankesukaanramai highquality kerepek promosi 5g phones murmurjez

👆👆 ready stock balin strap slingbag . material : synthetic leather size : 19cm x 7cm x 15cm . colour : black, white, grey . rm29 postage exclude .bagmurah slingbagmurah slingbag malaysia sayajualbag sayajualcasing casingmurah sayajualmurah bagmurah casingmurah belibagmurah belicasingmurah bagmenarik casingmenarik malaysia kualalumpur selangor pahang localshop phonecase casinghp casingiphone casingphone instashop casingandroid cutebag igshop preorder murmurje 5g phones murmurjez

mikayla kurung sales price rm89 normal price : rm100 postage : semenanjung - add rm9 sarawak - add rm13 sabah - add rm15 material : •premium french lace with full lining •batik pario other : •lace top with hidden zipper behind •free buckle measurement : free size (s|m) shoulder 13.5 armhole 19 bust 35 sleeve 20 length 28 tag label l|xl shoulder 15 armhole 20.5 bust 41 sleeve 20.5 length 28.5 pario width 160-165cm length 100-105cm .mikaylakurung murmurje ootd office casual kenduri bridesmaid clearancestock sales meletop kebayamoden peplum kurungmoden minikurung kurunglace bajubatik songket dramasweetdreams icsyvm2 icanseeyourvoicemalaysia2tuandanial kauyangpertama like follow. . nak order? whatsapp 0173215970 or klik je link di bio 😉. 5g phones murmurjez

hawa kurung . sales price rm89 normal price :rm140 . postage : semenanjung - add rm9 sarawak - add rm13 sabah - add rm15 . material : cotton strechable . other : •design fishtail, blkng labuh. •free 2pcs flower (with pink, blh cabut) •pinggal full getah . measurement : . size s bahu 14 dada 36 lengan 22 labuh depan 24.5 labuh belakang 30 pinggang 24-34 pinggul 34 labuh kain 40 . size m bahu 15 dada 38 lengan 22 labuh depan 25 labuh belakang 30 pinggang 26-36 pinggul 38 labuh kain 41 . size l|xl bahu 17 dada 42 lengan 23 labuh depan 26 labuh belakang 32 pinggang 34-40 pinggul 42 labuh kain 41 .hawakurung murmurje ootd office casual kenduri bridesmaid clearancestock sales meletop kebayamoden peplum kurungmoden minikurung kurunglace bajubatik songket dramasweetdreams icsyvm2 icanseeyourvoicemalaysia2tuandanial kauyangpertama like follow. . nak order? whatsapp 0173215970 or klik je link di bio 😉 5g phones murmurjez

aneena pocket sales price rm80 normal price :rm85 . postage : semenanjung - add rm9 sarawak sabah- add rm15 material : chiffon bubble other : •functional pocket at both side (5inch) •elastic waist measurement (inch) : top length 28 shoulder 14.5 sleeve 21.5 armhole 17 bust 40 top hips 43 waist 20-36 skirt hips 41 skirt length 39 .aneenapocket murmurje ootd office casual kenduri bridesmaid clearancestock sales meletop kebayamoden peplum kurungmoden minikurung kurunglace bajubatik songket dramasweetdreams icsyvm2 icanseeyourvoicemalaysia2tuandanial kauyangpertama like follow. . nak order? whatsapp 0173215970 or klik je link di bio 😉. 5g phones murmurjez

leena brocade sales price rm89 normal price :rm115 postage : semenanjung - rm9 sarawak - rm13 sabah - rm15 material : premium brocade french lace with full cotton lining other : •top with hidden zip behind •elastic waist •material highly strechable measurement : •label s|m top shoulder 14.5-15.5 armhole 19-20 bust 35-39 sleeve 21 length 26.5 skirt waist 26-35 hips 36-44 length 41 •label l|xl top shoulder 16-17 armhole 20-21 bust 39-43 sleeve 21.5 length 27 skirt waist 29-38 hips 40-48 length 41.5 .leenabrocade murmurje ootd office casual kenduri bridesmaid clearancestock sales meletop kebayamoden peplum kurungmoden minikurung kurunglace bajubatik songket dramasweetdreams icsyvm2 icanseeyourvoicemalaysia2tuandanial kauyangpertama like follow. . nak order? whatsapp 0173215970 or klik je link di bio 😉. 5g phones murmurjez

nuril kurung sales price rm89 normal price : rm140 postage : semenanjung - add rm9 sarawak - add rm13 sabah - add rm15 material : •printed crepe with border lace other : •back zip •zip at end sleeve measurement (inch) : size s shoulder 14 bust 38 sleeve 23 length 25 waist 26-36 hips 36 skirt length 40.5 size m shoulder 15 bust 40 sleeve 23 length 25 waist 27-37 hips 37 skirt length 41 size l|xl shoulder 17 bust 46 sleeve 25 length 27 waist 36-46 hips 46 skirt length 42 .nurilkurung murmurje ootd office casual kenduri bridesmaid clearancestock sales meletop kebayamoden peplum kurungmoden minikurung kurunglace bajubatik songket dramasweetdreams icsyvm2 icanseeyourvoicemalaysia2tuandanial kauyangpertama like follow. . nak order? whatsapp 0173215970 or klik je link di bio 😉. 5g phones murmurjez

thank you for buying from us! our customer bought cheesy crunch for herself and her friend.⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣want to give it a try? dm or directly pm us. link is in bio.⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣love kuantantv kuantanfood nasiminyak aglioolio ramen meatball corncrunch sedapdooh murmurje rugitakcubatrytest belumcubabelumtahu makansekaliconfirmnaklagi customersukasislega customerpuashatisishappy customerrepeatsisappreciate etr2583 mdmnasha dia4b kpmim 5g phones murmurjez

thank you for buying from us! our customer bought cheesy crunch and enjoyed it a lot! ⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣want to give it a try? dm or directly pm us. link is in bio.⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣love kuantantv kuantanfood nasiminyak aglioolio ramen meatball corncrunch sedapdooh murmurje rugitakcubatrytest belumcubabelumtahu makansekaliconfirmnaklagi customersukasislega customerpuashatisishappy customerrepeatsisappreciate etr2583 mdmnasha dia4b kpmim 5g phones murmurjez

moza kurung sales price rm89 normal price :rm145 postage : semenanjung - add rm9 sarawak - add rm13 sabah - add rm15 material : lace + moss crepe other : •front zip •sleeve end with zip measurement : size s top shoulder 14" bust 34" armhole 18" sleeves 23” waist 15” length 24” skirt waist 26" hips 36" length 41" size m top shoulder 15" bust 36" armhole 20" sleeves 23 waist 16” length 25” skirt waist 28" hips 38” length 41" size l top shoulder 17" bust 42” armhole 23" sleeves 23" waist 19” length 27.5” skirt waist 30" hips 42" length 41" size xl top shoulder 18" bust 46" armhole 24" sleeves 24” waist 19.5” length 28” skirt waist 32" hips 46" length 41" .mozakurung murmurje ootd office casual kenduri bridesmaid clearancestock sales meletop kebayamoden peplum kurungmoden minikurung kurunglace bajubatik songket dramasweetdreams icsyvm2 icanseeyourvoicemalaysia2tuandanial kauyangpertama like follow. . nak order? whatsapp 0173215970 or klik je link di bio 😉. 5g phones murmurjez

thank you for buying from us! our customer bought aglio olio agoloso and super meatball. 🍝⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣want to give it a try? dm or directly pm us. link is in bio.⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣love kuantantv kuantanfood nasiminyak aglioolio ramen meatball corncrunch sedapdooh murmurje rugitakcubatrytest belumcubabelumtahu makansekaliconfirmnaklagi customersukasislega customerpuashatisishappy customerrepeatsisappreciate etr2583 mdmnasha dia4b kpmim 5g phones murmurjez

adele kebaya sales rm89 only normal price : rm120 postage : semenanjung - rm9 sarawak - rm13 sabah - rm15 material : •premium french lace top with cotton lining •batik pario other : hidden front zip for top (breastfeeding friendly) measurement : s|m shoulder 15.5 armhole 19 bust 37-38 sleeve 17 top length (front) 22.5 top length (back) 34 l|xl shoulder 16.5 armhole 20.5 bust 40-41 sleeve 17.5 top length (front) 23 top length (back) 34.5 pario width 160-165cm length 100-105cm .adelekebaya murmurje ootd office casual kenduri bridesmaid clearancestock sales meletop kebayamoden peplum kurungmoden minikurung kurunglace bajubatik songket dramasweetdreams icsyvm2 icanseeyourvoicemalaysia2tuandanial kauyangpertama like follow. . nak order? whatsapp 0173215970 or klik je link di bio 😉. 5g phones murmurjez

thank you for buying from us. this pretty lady had our ramen meletop! 🍜 ⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣want to give it a try? dm or directly pm us. link is in bio.⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣love kuantantv kuantanfood nasiminyak aglioolio ramen meatball corncrunch sedapdooh murmurje rugitakcubatrytest belumcubabelumtahu makansekaliconfirmnaklagi customersukasislega customerpuashatisishappy customerrepeatsisappreciate etr2583 mdmnasha dia4b kpmim 5g phones murmurjez

if there is anything in the past that troubles you, just let it be and let it go. life goes on.⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ like and follow our page for more motivational contents 💞⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣love letitbee kuantantv kuantanfood nasiminyak aglioolio ramen meatball corncrunch sedapdooh murmurje rugitakcubatrytest belumcubabelumtahu makansekaliconfirmnaklagi customersukasislega customerpuashatisishappy customerrepeatsisappreciate etr2583 mdmnasha dia4b kpmim 5g phones murmurjez

something to ponder on 🤭🤔⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ like and follow our page for more cheese contents 💞⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣love cheeseislove kuantantv kuantanfood nasiminyak aglioolio ramen meatball corncrunch sedapdooh murmurje rugitakcubatrytest belumcubabelumtahu makansekaliconfirmnaklagi customersukasislega customerpuashatisishappy customerrepeatsisappreciate etr2583 mdmnasha dia4b kpmim 5g phones murmurjez

that’s why it’s used to make our signature product which is cheesy crunch 🧀 ⁣ ⁣⁣⁣⁣ like and follow our page for more cheese contents 💞⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣love cheeseislove kuantantv kuantanfood nasiminyak aglioolio ramen meatball corncrunch sedapdooh murmurje rugitakcubatrytest belumcubabelumtahu makansekaliconfirmnaklagi customersukasislega customerpuashatisishappy customerrepeatsisappreciate etr2583 mdmnasha dia4b kpmim 5g phones murmurjez

restock . aleesya kurung price : rm125 exc postage postage : rm9 - sem rm15 - sabah & sarawak material : organza lace with gold thread embroidery & 3d lace flower + full cotton lining skirt moss crepe measurement : size s/m bahu 15.5” dada 38” lengan 19” labuh lengan 22” labuh baju 27.5” skirt pinggang 26-36” pinggul 37”-39” labuh kain 40.5” tag l/xl bahu 17” dada 42” lengan 21” labuh lengan 22” labuh baju 28” skirt pinggang 28-39” pinggul 42-44” labuh kain 41” other : • tone-to-tone scallop lace border on sleeve & hem • top with full cotton lining & hidden long zip behind • skirt with hidden side zip & half elastic waistband behind .aleesyakurung murmurje ootd office casual kenduri bridesmaid clearancestock sales meletop kebayamoden peplum kurungmoden minikurung kurunglace bajubatik songket dramasweetdreams icsyvm2 icanseeyourvoicemalaysia2tuandanial kauyangpertama like follow. . nak order? whatsapp 0173215970 or klik je link di bio 😉. 5g phones murmurjez

siapa macam ni baik mengaku cepat! ⁣ ⁣ because your soulmate is hereee! 🧀 🧀🧀⁣ ⁣ try out our cheesy crunch to get a taste of the feeling of having a soulmate 💘⁣ ⁣⁣⁣ like and follow our page for more cheese contents 💞⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣love cheeseislove kuantantv kuantanfood nasiminyak aglioolio ramen meatball corncrunch sedapdooh murmurje rugitakcubatrytest belumcubabelumtahu makansekaliconfirmnaklagi customersukasislega customerpuashatisishappy customerrepeatsisappreciate etr2583 mdmnasha dia4b kpmim 5g phones murmurjez

restock . kamariah kebaya price : rm130 exc postage postage : rm9 - sem rm15 - sabah & sarawak material : printed moss crepe measurement : label free size bahu 15.5” dada 38” labuh lengan 22” labuh baju 28” skirt pinggang 26”-36” pinggul 38” labuh kain 41” label lxl bahu 17” dada 40” labuh lengan 22” labuh baju 28.5” skirt pinggang 30”-40” pinggul 42” labuh kain 41” other : • ada hidden zip dihadapan (boleh bf) & dilengan .kamariahkebaya murmurje ootd office casual kenduri bridesmaid clearancestock sales meletop kebayamoden peplum kurungmoden minikurung kurunglace bajubatik songket dramasweetdreams icsyvm2 icanseeyourvoicemalaysia2tuandanial kauyangpertama like follow. . nak order? whatsapp 0173215970 or klik je link di bio 😉. 5g phones murmurjez

restock . quntum kurung price : rm140 exc postage postage : rm9 - sem rm15 - sabah & sarawak material : moss crepe measurement : tag free size bahu 15.5” dada 38” lengan 22.5” labuh baju 27” skirt pinggang 26-36” pinggul 38” labuh kain 41” tag lxl bahu 16” dada 42” lengan 23” labuh baju 27.5” skirt pinggang 30-40” pinggul 41” labuh kain 41” other : • ada hidden zip didepan & dilengan .quntumkurung murmurje ootd office casual kenduri bridesmaid clearancestock sales meletop kebayamoden peplum kurungmoden minikurung kurunglace bajubatik songket dramasweetdreams icsyvm2 icanseeyourvoicemalaysia2tuandanial kauyangpertama like follow. . nak order? whatsapp 0173215970 or klik je link di bio 😉. 5g phones murmurjez

clearance stock sales . dalila exclusive . harga: rm100 exc pos . +rm10sm +rm20 ss . 🌸 * material cotton strechable+lace * 🌸 * zip depan and tgn * . . ⭐size s shoulder 14" bust 32-34 sleeves 23" waist 26" front length 21" back length 26" skirt waist 25"- 32" hips 34" length 40" . . ⭐size m shoulder 15" bust 36-38 sleeves 23" waist 28" front length 21.5" back length 27" skirt waist 27" - 36" hips 38" length 40 . . ⭐size l/xl shoulder 16 bust 40-42 sleeves 23.5" waist 36" front length 21.5" back length 26.5" skirt waist 30" - 40" hips 44" length 42" . . ⭐size 2xl shoulder 18" bust 46" sleeves 24" waist 42" front length 21.5" back length 27" skirt waist 30" - 45" hips 48" length 42" .dalilaexclusive murmurje ootd office casual kenduri bridesmaid clearancestock sales meletop kebayamoden peplum kurungmoden minikurung kurunglace bajubatik songket dramasweetdreams icsyvm2 icanseeyourvoicemalaysia2tuandanial kauyangpertama like follow. . nak order? whatsapp 0173215970 or klik je link di bio 😉. 5g phones murmurjez

restock . madia tees 1 pcs rm39 2 pcs rm70 3 pcs rm100 postage : sem - add rm9 ss - add rm15 material : cotton tshirt tag : label xl shoulder 44-46cm other : •front pocket •3/4 sleeve measurement : in cm length 66, shoulder 57 (jenis bahu jatuh), sleeve 36, bust 104, hip 104. in inch length 26, shoulder 22.5 (jenis bahu jatuh), sleeve 14, bust 41, hip 41. .madiatees blousemurah blousecantik murmurje ootd office casual outing meletop newarrival kebayamoden peplum kurungmoden minikurung kurunglace bajubatik songket dramasweetdreams icsyvm2 icanseeyourvoicemalaysia2 muzikallawaksuperstar2019kauyangpertamatuandanial like follow . . nak order? whatsapp 0173215970 or klik je link di bio 😉. 5g phones murmurjez

restock . avara tees 1 pcs rm39 2 pcs rm70 3 pcs rm100 postage : sem - add rm9 ss - add rm15 material : cotton tshirt tag : label m shoulder 38-40cm other : •front pocket •3/4 sleeve measurement : in cm length 69, shoulder 56 (jenis bahu jatuh), sleeve 36, bust 104, hip 104. in inch length 27, shoulder 22 (jenis bahu jatuh), sleeve 14, bust 41, hip 41. .avaratees blousemurah blousecantik murmurje ootd office casual outing meletop newarrival kebayamoden peplum kurungmoden minikurung kurunglace bajubatik songket dramasweetdreams icsyvm2 icanseeyourvoicemalaysia2 muzikallawaksuperstar2019kauyangpertamatuandanial like follow . . nak order? whatsapp 0173215970 or klik je link di bio 😉. 5g phones murmurjez

biana kurung price : rm100 exc postage postage : rm9 - sem rm15 - sabah & sarawak material : viscose other : • ada hidden zip dibelakang baju • ada hidden zip ditepi kain (no cangkuk) .bianakurungmurmurje ootd office casual kenduri bridesmaid clearancestock sales meletop kebayamoden peplum kurungmoden minikurung kurunglace bajubatik songket dramasweetdreams icsyvm2 icanseeyourvoicemalaysia2tuandanial kauyangpertama like follow. . nak order? whatsapp 0173215970 or klik je link di bio 😉. 5g phones murmurjez

clearance stock sales . zureen exclusive . harga: rm100 exc pos . +rm10 sm +rm20 ss . material: moss crepe + lace patch . top (size s) shoulder 14.5" bust 34-36 armhole 17" sleeves 22" waist 30" hips 36" front length 27.5" back length 25" skirt (size s) waist 26" hips 38" length 41" . . top (size m) shoulder 15" bust 37-38 armhole 18" sleeves 22.5" waist 32" hips 38" front length 27.5" back length 25" . skirt (size m) waist 28" hips 40" length 41" . . top (size l/xl) shoulder 17" bust 40-42 armhole 22" sleeves 22.5" waist 38" hips 42" front length 27.5" back length 25" . skirt (size l/xl) waist 30" hips 44" length 41" . . top (size 2xl) shoulder 18" bust 44-48 armhole 25" sleeves 23.5" waist 44" hips 48" front length 28.5" back length 25.5" . skirt (size 2xl) waist 32" hips 50" length 41" . ❤zip belakang baju ❤lace patch kiri kanan baju ❤zip tgn .zureenexclusive murmurje ootd office casual kenduri bridesmaid clearancestock sales meletop kebayamoden peplum kurungmoden minikurung kurunglace bajubatik songket dramasweetdreams icsyvm2 icanseeyourvoicemalaysia2tuandanial kauyangpertama like follow. . nak order? whatsapp 0173215970 or klik je link di bio 😉 5g phones murmurjez

a reminder, for you and myself.⁣ ⁣ no matter how little and useless you think you are, remember that you are here for a reason. therefore, you are important.⁣ ⁣ just like bees. they are small. although some people may not see the importance of their existence but they are the reason we get to enjoy the sweetness of honey. 🍯 ⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ especially for honey cornflakes 😉 ⁣ ⁣ like and follow our page for more motivational and beeees contents 💞⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣love beehappy kuantantv kuantanfood nasiminyak aglioolio ramen meatball corncrunch sedapdooh murmurje rugitakcubatrytest belumcubabelumtahu makansekaliconfirmnaklagi customersukasislega customerpuashatisishappy customerrepeatsisappreciate etr2583 mdmnasha dia4b kpmim 5g phones murmurjez

dear gentlemen, now you know how to soothe your ladies’ mood 😉 ⁣ ⁣ thank me later.⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ like and follow our page for more chocolate contents 💞⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣love chocolate kuantantv kuantanfood nasiminyak aglioolio ramen meatball corncrunch sedapdooh murmurje rugitakcubatrytest belumcubabelumtahu makansekaliconfirmnaklagi customersukasislega customerpuashatisishappy customerrepeatsisappreciate etr2583 mdmnasha dia4b kpmim 5g phones murmurjez

clearance stock sales . zulaikha exclusive . harga: rm100 exc pos . +rm10 sm +rm20 ss . 🌸 * material cotton strechable+lace * 🌸 * zip belakan and sleeve * . . ⭐size m shoulder 15" bust 36-38 sleeves 23" waist 28" front length 21.5" back length 27" . skirt waist 27" - 36" hips 38" length 40 . . ⭐size l/xl shoulder 16 bust 40-42 sleeves 23.5" waist 36" front length 21.5" back length 26.5" . skirt waist 30" - 40" hips 44" length 42" .zulaikhaexclusive murmurje ootd office casual kenduri bridesmaid clearancestock sales meletop kebayamoden peplum kurungmoden minikurung kurunglace bajubatik songket dramasweetdreams icsyvm2 icanseeyourvoicemalaysia2tuandanial kauyangpertama like follow. . nak order? whatsapp 0173215970 or klik je link di bio 😉. 5g phones murmurjez

clearance stock sales . zerra exclusive . harga rm100 exc pos . +rm10 sm +rm20 ss . *material: moss crepe + lace* . . top (size l/xl) shoulder 16" bust 40-42 armhole 21" sleeves 23" waist 40" hips 45" length 27.5" . skirt (size l/xl) waist 29" hips 43" length 41" . -zip belakang baju -zip di tgn .zerraexclusive murmurje ootd office casual kenduri bridesmaid clearancestock sales meletop kebayamoden peplum kurungmoden minikurung kurunglace bajubatik songket dramasweetdreams icsyvm2 icanseeyourvoicemalaysia2tuandanial kauyangpertama like follow. . nak order? whatsapp 0173215970 or klik je link di bio 😉 5g phones murmurjez

and we try to make you feel better with our good food 😉 ⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ like and follow our page for more chocolate contents 💞⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣love chocolate kuantantv kuantanfood nasiminyak aglioolio ramen meatball corncrunch sedapdooh murmurje rugitakcubatrytest belumcubabelumtahu makansekaliconfirmnaklagi customersukasislega customerpuashatisishappy customerrepeatsisappreciate etr2583 mdmnasha dia4b kpmim 5g phones murmurjez

is this true, chocolate lovers?? 🍫 ⁣ ⁣⁣⁣⁣ like and follow our page for more chocolate contents 💞⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣love chocolate kuantantv kuantanfood nasiminyak aglioolio ramen meatball corncrunch sedapdooh murmurje rugitakcubatrytest belumcubabelumtahu makansekaliconfirmnaklagi customersukasislega customerpuashatisishappy customerrepeatsisappreciate etr2583 mdmnasha dia4b kpmim 5g phones murmurjez

🌻kalela blouse🌻 . price: rm42 postage : rm9 - sem rm15 - sabah & sarawak material: moss crepe measurement: bahu 15" dada 40" lengan 14" lilitan ketiak 20" labuh lengan 23" labuh baju 24" other : • singlet dah dijahit sekali so baju ni 1pcs bukan 2pcs stok terhad dm atau whatsapp untuk sebarang pertanyaanbajukurungmalaysia bajukurungapahang blousemurah abayamurah bajukurungmoden minikurung bajucantikmurah clearancesale salesalesale kalelablouse jualanpenghabisanstok dropshipwantedmalaysia sayajualbaju jombelibaju beautywithcomfy politeknik universiti lawakhambar bajukonvo senangterhibur bajukenduri bridesmaid plainkurung bazarpaknil bajulacemurah murmurje 5g phones murmurjez

clearance stock sales . yasmin exclusive (kurung kebaya peplum ) . harga: rm100 exc pos . +rm10 sm +rm20 ss . *material: cotton stretchable* . . top (size s) shoulder 14" bust 34-36 armhole 17" waist 32" sleeves 22" length front 26" length back 25" . skirt (size s) waist 26" hips 38" length 40" . . top (size m) shoulder 15" bust 38" armhole 18" waist 34" sleeves 22" length front 26" length back 25" . skirt (size m) waist 28" hips 42" length 40" . . top (size l/xl) shoulder 17" bust 40-42 armhole 22" waist 38" sleeves 23" length front 27" length back 26" . skirt (size l/xl) waist 30" hips 44" length 41" . . top (size 2xl) shoulder 18" bust :44-46 armhole :24" waist 42" sleeves 23" length front 27" length back 26" . skirt (size 2xl) waist 32" hips 50" length 41" . ❤hidden zip ( bf frindly) ❤wudhu frindly ❤lace exclusive kiri dan kanan .yasminexclusive murmurje ootd office casual kenduri bridesmaid clearancestock sales meletop kebayamoden peplum kurungmoden minikurung kurunglace bajubatik songket dramasweetdreams icsyvm2 icanseeyourvoicemalaysia2tuandanial kauyangpertama like follow. . nak order? whatsapp 0173215970 or klik je link di bio 😉. 5g phones murmurjez

clearance stock sales . yalissa exclusive . harga: rm100 exc pos . +rm10 sm +rm20 ss . *material: cotton stretchable* . top (size s) shoulder 14-14.5 bust 34-36 armhole 16" sleeves 22" waist 30 length front 24" length back 31" . skirt (size s) waist 26" hips 38" length 41" . . top (size m) shoulder 15" bust 36-38 armhole 18" sleeves 23" waist 32" length front 24" length back 31" . skirt (size m) waist 28" hips 40" length 41" . . top (sizel/xl) shoulder 16.5" bust 40-42 armhole 20" sleeves 23" waist 38" length front 24" length back 31" . skirt (sizel/xl) waist 30" hips 44" length 41" . ❤zip belakang baju ❤zip tgn ❤cape area hadapan dada ❤kepok yg exclusive ❤lace kiri dan kanan .yalissaexclusive murmurje ootd office casual kenduri bridesmaid clearancestock sales meletop kebayamoden peplum kurungmoden minikurung kurunglace bajubatik songket dramasweetdreams icsyvm2 icanseeyourvoicemalaysia2tuandanial kauyangpertama like follow. . nak order? whatsapp 0173215970 or klik je link di bio 😉. 5g phones murmurjez

clearance stock sales . violet exclusive . harga: rm100 exc pos . +rm10 sm +rm20 ss . . label s please refer measurements: top shoulder 14" bust 34 sleeves 23" length 25 ‘ . skirt waist 26-36" hips 36" length 41" . . label m please refer measurements: top shoulder 14.5 bust 36 sleeves 23" length 25’ skirt waist 26-36" hips 36" length 41" . . label l/xl please refer measurements: top shoulder 16 bust 42" sleevea 23" length 26.5’ skirt waist 34-44" hips 44" length 42" label xxl top shoulder 18" bust 48" sleeves 23" length 27’ skirt waist 40-50" hips 50" length 42" 🌸material moss crepe with lace 🌸hidden zip depan ( bf frindly ) 🌸hidden zip tgn ( wudhu frindly ) .violetexclusive murmurje ootd office casual kenduri bridesmaid clearancestock sales meletop kebayamoden peplum kurungmoden minikurung kurunglace bajubatik songket dramasweetdreams icsyvm2 icanseeyourvoicemalaysia2tuandanial kauyangpertama like follow. . nak order? whatsapp 0173215970 or klik je link di bio 😉. 5g phones murmurjez

clearance stock sales . venice exclusive . harga: rm100 exc pos . +rm10 sm +rm20 ss . . s shoulder 14" bust 32-34 sleeves 22" length front 24 length back 24 . skirt waist 24"-34" hips 34" length 40" . . m shoulder 14.5" bust: 36-38 sleeves 22" length front 24 length back 24 . skirt waist 26"-36" hips 36-38 length 40" . . l/xl shoulder 16 bust 40-42 sleeves 23" length front 25 length back 25 . skirt waist 30"-40" hips 42" length 41" . . 🌹material : denim cotton strechable with exclusive lace 🌹 material memeri 1-3 inci 💋 there might be 3cm-4cm difference in the measurements given due to the different strectchable quality of the material and the way measurement is taken ❤ back zipper ❤ zipper at sleeve ❤ highly strectchable denim cotton ❤ lace bunga at bahagian bawah baju & tgn ❤ organza layered at skirt ❤ nett cutting skirt .veniceexclusive murmurje ootd office casual kenduri bridesmaid clearancestock sales meletop kebayamoden peplum kurungmoden minikurung kurunglace bajubatik songket dramasweetdreams icsyvm2 icanseeyourvoicemalaysia2tuandanial kauyangpertama like follow. . nak order? whatsapp 0173215970 or klik je link di bio 😉. 5g phones murmurjez

🌻aleesya kurung🌻 price : rm125 exc postage postage : rm9 - sem rm15 - sabah & sarawak material : organza lace with gold thread embroidery & 3d lace flower + full cotton lining skirt moss crepe measurement : size s/m bahu 15.5” dada 38” lengan 19” labuh lengan 22” labuh baju 27.5” skirt pinggang 26-36” pinggul 37”-39” labuh kain 40.5” tag l/xl bahu 17” dada 42” lengan 21” labuh lengan 22” labuh baju 28” skirt pinggang 28-39” pinggul 42-44” labuh kain 41” other : • tone-to-tone scallop lace border on sleeve & hem • top with full cotton lining & hidden long zip behind • skirt with hidden side zip & half elastic waistband behind stok terhad dm atau whatsapp untuk sebarang pertanyaanbajukurungmalaysia bajukurungapahang blousemurah abayamurah bajukurungmoden minikurung bajucantikmurah clearancesale salesalesale aleesyakurung jualanpenghabisanstok dropshipwantedmalaysia sayajualbaju jombelibaju beautywithcomfy politeknik universiti lawakhambar bajukonvo senangterhibur bajukenduri bridesmaid plainkurung bazarpaknil bajulacemurah murmurje 5g phones murmurjez

clearance stock sales . vanessa exclusive harga: rm100 exc pos +rm10 sm +rm20 ss material :moss crepe with hiqh quality lace . ukuran : xs/m bahu :14-14.5 dada :34-36 labuh tgn :22 labuh baju :26 pingang :24 (bergetah ) pinggul :34-36 labuh skirt:43 . ukuran size l/xl bahu :15-16 dada :36-38 labuh tgn :23 labuh baju :26 pingang :29 (bergetah ) pinggul :36-38 labuh skirt:44 . 👗hidden zip di belakang 👗hidden zip tgn ( wudhu ) 👗lace dekat baju 👗tak jarang .vanessaexclusive murmurje ootd office casual kenduri bridesmaid clearancestock sales meletop kebayamoden peplum kurungmoden minikurung kurunglace bajubatik songket dramasweetdreams icsyvm2 icanseeyourvoicemalaysia2tuandanial kauyangpertama like follow. . nak order? whatsapp 0173215970 or klik je link di bio 😉. 5g phones murmurjez

clearance stock sales . sumaiyah exclusive . harga: rm100 exc pos . +rm10 sm +rm20 ss . top (size s) shoulder 14" bust 34" armhole 16" sleeves 21" length front 25” length back 24" skirt (size s) waist 24" hips 38" length 41" . top (size m) shoulder 15" bust 37" armhole 18" sleeves 22" length front 26” length back 25" skirt (size m) waist 26" hips 40" length 41" . top (size l) shoulder 17" bust 44" armhole 21" sleeves 23” length front 27” length back 26" skirt (size l) waist 28" hips 46" length 41" . top (size 2xl) shoulder 18.5" bust 46" armhole 23" sleeves 23.5” length 28.5 length 27" skirt (size 2xl) waist 32" hips 52" length 41" .sumaiyahexclusive murmurje ootd office casual kenduri bridesmaid clearancestock sales meletop kebayamoden peplum kurungmoden minikurung kurunglace bajubatik songket dramasweetdreams icsyvm2 icanseeyourvoicemalaysia2tuandanial kauyangpertama like follow. . nak order? whatsapp 0173215970 or klik je link di bio 😉. 5g phones murmurjez

clearance stock sales . shakira exclusive . harga: rm100 exc pos . +rm10 sm +rm20 ss . *material: cotton stretchable* . top (size s) shoulder 14" bust 34" armhole 18" sleeves 22" length front 30" length back 26" skirt (size s) waist 26" hips 36" length 41" . . top (size m) shoulder 15" bust 39" armhole 20" sleeves 23" length front 31" length back 27" skirt (size m) waist 26" hips 38" length 41" . . top (size xl) shoulder 17" bust 42" armhole 24" sleeves 23" length front 32" length back 28" skirt (size xl) waist 30" hips 44" length 41" . top (size 2xl) shoulder 18" bust 46" armhole 26" sleeves 23" length front 33" length back 29" skirt (size 2xl) waist 32" hips 46" length 41" . . ❤zip tgn ❤zip belakang .shakiraexclusive murmurje ootd office casual kenduri bridesmaid clearancestock sales meletop kebayamoden peplum kurungmoden minikurung kurunglace bajubatik songket dramasweetdreams icsyvm2 icanseeyourvoicemalaysia2tuandanial kauyangpertama like follow. . nak order? whatsapp 0173215970 or klik je link di bio 😉. 5g phones murmurjez

clearance stock sales . scha exclusive . harga: rm100 exc pos . +rm10 sm +rm20 ss . material : moss crepe . label s please refer measurements: top shoulder 14" bust 34 sleeves 23" length 25 ‘ . skirt waist 26-36" hips 36" length 41" . . label m please refer measurements: . top shoulder 14.5 bust 36 sleeves 23" length 25’ . skirt waist 26-36" hips 36" length 41" . . label l/xl please refer measurements: . top shoulder 15.5 bust 42" sleevea 23" length 26.5’ . skirt waist 34-44" hips 44" length 42" . . . 🌸material moss crepe with lace 🌸butang aksesori ( tak function) 🌸hidden zip tgn ( wudhu frindly ) ⭐manik2 depan baju .schaexclusive murmurje ootd office casual kenduri bridesmaid clearancestock sales meletop kebayamoden peplum kurungmoden minikurung kurunglace bajubatik songket dramasweetdreams icsyvm2 icanseeyourvoicemalaysia2tuandanial kauyangpertama like follow. . nak order? whatsapp 0173215970 or klik je link di bio 😉. 5g phones murmurjez

👆👆 ready stock taylor pajati shoulder bag . material : synthetic leather size : 20cm x 8cm x 20cm . colour : black, pink, white, green . rm34 postage exclude .bagmurah slingbagmurah slingbag malaysia sayajualbag sayajualcasing casingmurah sayajualmurah bagmurah casingmurah belibagmurah belicasingmurah bagmenarik casingmenarik malaysia kualalumpur selangor pahang localshop phonecase casinghp casingiphone casingphone instashop casingandroid cutebag igshop preorder murmurje 5g phones murmurjez

just wanted to let you guys know that sis loves and appreciate each and every one of you as much as sis loves foooooddd especially the ones that sis sells 😉 💖 ⁣ ⁣⁣⁣ like and follow our page for more sweet contents 💞⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣love loveisintheair kuantantv kuantanfood nasiminyak aglioolio ramen meatball corncrunch sedapdooh murmurje rugitakcubatrytest belumcubabelumtahu makansekaliconfirmnaklagi customersukasislega customerpuashatisishappy customerrepeatsisappreciate etr2583 mdmnasha dia4b kpmim 5g phones murmurjez

clearance stock sales . sara exclusive . harga: rm100 exc pos . +rm10 sm +rm20 ss . 🌸 french lace with moss crepe printed pario batik skirt 🌸 zip behind sleeve . . size s shoulder 14" bust 34" armhole 16" sleeves 21" waist 32" hips 38" front length 38" back length 38" skirt waist 24"- 36" hips 38" length 41" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 size m shoulder 15" bust 36" armhole 17" sleeves 22" waist 36" hips 42" front length 38" back length 38" skirt waist 26"-40" hips 42" length 42" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸 size l shoulder 16" bust 40" armhole 19" sleeves 22" waist 40" hips 46" front length 39" back length 39" skirt waist 30"-42" hips 44" length 42" .saraexclusive murmurje ootd office casual kenduri bridesmaid clearancestock sales meletop kebayamoden peplum kurungmoden minikurung kurunglace bajubatik songket dramasweetdreams icsyvm2 icanseeyourvoicemalaysia2tuandanial kauyangpertama like follow. . nak order? whatsapp 0173215970 or klik je link di bio 😉. 5g phones murmurjez

clearance stock sales . sapura exclusive . harga: rm100 exc pos . +rm10 sm +rm20 ss . *material: brocade lace . . top (size s) shoulder 14" bust 36" armhole 19" sleeves 22" lenght 27” skirt (size s) waist 26" hips 36" length 41" . . top (size m) shoulder 15" bust 38" armhole 20" sleeves 22.5" lenght 27" skirt (size m) waist 28" hips 38" length 41" . . top (size l/xl) shoulder 17" bust 44" armhole 24" sleeves 23" lenght 28" . skirt (size l/xl) waist 30" hips 44" length 41" . . top (size 2xl) shoulder 18" bust 48" armhole 26" sleeves 23" lenght 29" . skirt(size 2xl) waist 32" hips 48" length 41" ⭐zip tgn ⭐zip belakang baju ⭐fully lace depan belakang .sapuraexclusivemurmurje ootd office casual kenduri bridesmaid clearancestock sales meletop kebayamoden peplum kurungmoden minikurung kurunglace bajubatik songket dramasweetdreams icsyvm2 icanseeyourvoicemalaysia2tuandanial kauyangpertama like follow. . nak order? whatsapp 0173215970 or klik je link di bio 😉. 5g phones murmurjez

look how pretty the bottle is under the sunlight💕 each for only rm10! what are you waiting for? whatsapp now to purchase! link in bio!madamfarah dcd4b kpmim etr2583 perfume affordable perfumemurah travelfriendly longlastingperfume smellgood murmurje 5g phones murmurjez

this is the pattern on the bottle of our perfume✨ this will make it not slippery and easier for you to hold it. each for only rm10! what are you waiting for? whatsapp now to purchase! link in bio!madamfarah dcd4b kpmim etr2583 perfume affordable perfumemurah travelfriendly longlastingperfume smellgood murmurje 5g phones murmurjez

clearance stock sales . sabrina exclusive harga: rm100 exc pos +rm10 sm +rm20 ss material : moss crepe with lace *size s* top shoulder : 14" bust: 34'' sleeve : 23" length f : 21" length b : 26" skirt waist: hips: 36' length: 41' *size m* top shoulder : 14.5’ bust: 36’ sleeve : 23" length f : 21" length b : 26" skirt waist:26"-28" hips: 40" length: 41'' *size l/xl * top shoulder : 16'' bust: 42' sleeve : 23" length f : 22" length b: 27'' skirt waist:29"-30'' hips: 44'' length: 41'' ❤zip tgn ❤zip belakang ❤tak jarang .sabrinaexclusive murmurje ootd office casual kenduri bridesmaid clearancestock sales meletop kebayamoden peplum kurungmoden minikurung kurunglace bajubatik songket dramasweetdreams icsyvm2 icanseeyourvoicemalaysia2tuandanial kauyangpertama like follow. . nak order? whatsapp 0173215970 or klik je link di bio 😉. 5g phones murmurjez

counter